Lager 157 valitsi Viskanin omnikanavaratkaisun

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Myynti, Supply chain management SCM, Tuotanto, Integraatiot, Mobiilikehitys, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Microsoft, Kauppa, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Viskan ETM, viskan, omnichannel, omnikanava, Monikanavaisen kaupan järjestelmät, ERP, Mobiiliverkkokauppa, Verkkokaupan automatisointi, Verkkokaupan logistiikka, Verkkokaupat, verkkokauppa

post_image

Vahvaa kasvua lähivuosina tehnyt Lager 157 on yli 20 kivijalkamyymälää ja verkkokaupan kattava vaatteiden jälleenmyyjäketju. Lager 157:n strategia myydä "Amerikkalaisia ja Skandinaavisia klassikoita ja tuotemerkkejä alle puoleen hintaan", on osoittautunut menestyksekkääksi yrityksen 15 vuoden elinaikana.

Lager 157:n E-commerce manager Magdalena Wistberg:

"Meillä on ollut digitaalinen myyntikanava jo vuodesta 2009 ja se on kasvanut uusien myymälöiden ohella, mutta nyt olemme tilanteessa, jossa on lisättävä vauhtia ja suunnattava katseemme Ruotsin ulkopuolelle. Olemme vakuuttuneita, että Viskanin kumppanina saavutamme tavoitteemme. Monikanavainen ympäristö on osa strategiaamme ja Viskanin asiantunteva tietämys omnikanavasta varmisti, että valitsimme oikean kumppanin tulevaisuuden yhteistyöhön."

"Lager 157:lla on vahva kokemus sähköisestä kaupankäynnistä ja he tietävät, mitä tarvitaan tulevaisuuden kasvuun. Otamme suurella ilolla vastaan tämän luottamuksen olla osa heidän matkaansa, joka tulee olemaan mitä menestyksellisin", kuvailee Viskanin toimitusjohtaja Sten Selin.

Pinterest

Muita julkaisuja Viskan Oy Ab:lta