Laaja ja yhtenäinen tarjousdokumentaatio automaattisesti

Tilaaja: Prima Power

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Myynti, Dokumenttien hallinta, Ohjelmistokehitys, Linux, Microsoft, IT, Prosessiteollisuus, Valmistava teollisuus, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö, Wapice, cpq, summium, Sales configurator

post_image

Prima Power on yksi maailmanmarkkinoiden johtavia levyntyöstökoneisiin ja -järjestelmiin erikoistuneita yrityksiä. Tuotevalikoima kattaa laserleikkauksen, lävistyksen, kulmaleikkuun ja taivutuksen kaikilla automaatiotasoilla työstökoneista joustaviin valmistusjärjestelmiin. Yrityksen tuotteita on käytössä erilaisissa sovelluksissa yli 70 maassa.


Prima Powerin koko tuotetarjoaman myynti kulkee Summiumin kautta. Työkalu mahdollistaa kokonaisten projektien myymisen, sillä tuotteiden konfiguroinnin lisäksi käyttäjä voi määrittää projektiin palveluita, ohjelmistoja, vastuita ja vaihdossa otettavia käytettyjä koneita. Myyntikonfiguraattori on tiiviisti integroitu yrityksen CRM-järjestelmään ja itse asiassa avautuu suoraan sen sisältä. Konfiguraation tuloksena muodostuu laaja dokumentaatio, joka kattaa kuvia sekä kaupallista ja teknistä informaatiota sisältävän tarjousdokumentin sekä kattavan kustannuserittelyn.

Summiumin käyttöönoton myötä tarjousprosessi on selvästi nopeutunut, sillä koko projekti voidaan konfiguroida ja hinnoitella kerralla sekä tarjousdokumentaatio muodostuu konfiguroinnin tuloksena automaattisesti. Tuotteiden konfiguroinnissa ja hinnoittelussa tapahtuu aiempaa vähemmän virheitä, sillä aikaisemmat muistinvaraiset ja manuaaliset työvaiheet ovat vähentyneet. Nykyään tarjousdokumentaatio on koko myyntiorganisaation osalta yhteneväinen, mikä puolestaan vahvistaa yrityksen yhtenäistä brändikuvaa.

Tustustu Summiumiin paremmin www.summium.com

Pinterest

Muita julkaisuja Wapice Oy :lta