Kuukauden kumppanimme marraskuussa 2014 oli Nenäpäivä!

Tagit: Markkinointi, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Linux, IT, pilvipalvelut, webhosting, webhotelli, palvelinratkaisut, Palvelinvarmistus, sähköposti

Kuukauden kumppanimme marraskuussa 2014 oli Nenäpäivä. Nenäpäivä (Red Nose Day) on maailmallakin tunnettu hyväntekeväisyyskampanja, jonka tehtävänä on kerätä varoja kehitysmaiden lasten hyväksi tekemällä jotain hauskaa. Nenäpäivän missio on kerätä varoja pitkäkestoisiin hyväntekeväisyyshankkeisiin ja edistää globaalia oikeudenmukaisuutta viihteen ja yhteisen kansanliikkeen voimalla. Turva, terveys, ravinto ja koulutus ovat asioita, joihin Nenäpäivä haluaa vaikuttaa pitkäkestoisilla toimillaan.

Ensimmäistä Red Nose Day -kampanjaa vietettiin vuonna 1988 Iso-Britanniassa ja Suomeen Nenäpäivä saapui vuonna 2007. Nenäpäivän tuotto jaetaan tasan yhdeksän tunnetun järjestön kesken, jotka ovat: Suomen UNICEF, Kirkon Ulkomaanapu, Suomen Punainen Risti, Pelastakaa Lapset, Plan Suomi, Fida International, Suomen Lähetysseura, Solidaarisuus ja Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK. Vuonna 2013 Nenäpäivä sai tunnustuksen Vastuullinen Lahjoittaminen Vala Ry:ltä ja keräsi reilut 3 miljoonaa euroa.

Olimme jo kolmatta vuotta mukana Nenäpäivän toiminnassa. Tarjosimme palvelut Nenäpäivälle ja halusimme myös olla mukana toteuttamassa Nenäpäivän visiota Suomesta, jossa jokainen edistää kehitysmaiden lasten ihmisarvoisen elämän toteutumista. Tiimimme kehitti asiakkaillemme asiakaspalvelutempauksen, jonka tarkoituksena oli kerätä “tippiä” onnistuneesta asiakaspalvelusta Nenäpäivän hyväksi. Kannustamme kaikkia asiakkaitamme keksimään oma tapansa auttaa Nenäpäivää tekemällä jotain hauskaa.

Tsemppiä Nenäpäivälle vuoden 2015 kampanjaan!

Pinterest

Muita julkaisuja K&T Neutech Oy:lta