Kuukauden kumppanimme lokakuussa 2014 oli Atadone!

Tagit: Markkinointi, Pilvipalvelut / SaaS, Linux, IT, Laitteet, Tuki- ja ylläpitotyö, pilvipalvelut, Pilviteknologia, Pilvi, webhosting, webhotelli, virtuaalipalvelin, palvelin, palvelinratkaisut

Kuukauden kumppanimme lokakuussa 2014 oli Atadone. Pieni, mutta pippurinen Atadone on perustettu vuonna 2008 tuottamaan nettisivuja sekä nettisovelluksia. Yhteistyö välillämme alkoi heti Atadonen perustamisen myötä, kun pitkän vertailun lopputuloksena Atadone valitsi monen palvelintarjoajan joukosta Neutechin. “Halusin aloittaa yhteistyön pitkällä tähtäimellä jonkin palvelintarjoajan kanssa ja Neutech tuntui oikealta vaihtoehdolta. Sitä se todellakin oli, koska Neutechia kustannustehokkaampaa tai parempaa kumppania olisi ollut erittäin vaikea löytää.”, kertoo Atadonen perustaja Marko Myllymäki. Ilman webhotellejamme sekä virtuaalipalveluitamme Atadone ei pystyisi tarjoamaan asiakkailleen toimivia, turvallisia ja laadukkaita nettisivuja –ja sovelluksia. .

Palvelinalustamme sekä tekninen osaamisemme ovat tukemassa myös Atadone Webbiz™-uutuustuotetta. “Uudelle tuotteelle tarvitaan luotettava sekä laadukas palvelinympäristö, jotta tuote voidaan lanseerata onnistuneesti markkinoille, ja Neutech pystyy sen tarjoamaan”, painottaa Atadone. Atadone Webbiz™on moderni ja helppokäyttöinen alusta joka mahdollistaa käyttäjäystävällisen ja kustomoitavan alustan nettisivuille sekä sovelluksille. Atadone Webbiz™on mutkaton vaihtoehto PK-yrityksille tai organisaatioille, jonka avulla nettisivuja hallinnoidaan ja päivitetään ketterästi sekä turvallisesti.

Atadone arvostaa yhteistyössämme erityisesti asiakaspalvelun nopeutta sekä laatua, räätälöintimahdollisuuksia niin paketteihin kuin palveluihinkin, helppoa tilausprosessia, sekä nopeaa reaktiokykyä. “Jos jokin vika ilmenee, Neutech on jo korjannut asian ennen kuin ongelma edes huomataan meillä”, kertoo Atadone.

Me Neutechilla haluamme osaltamme kiittää Atadonea onnistuneesta yhteistyöstä. Jatketaan samaan malliin ellei jopa tiiviimminkin.

Tutustu Atadoneen tarkemmin osoitteessa www.atadone.fi!

Pinterest

Muita julkaisuja K&T Neutech Oy:lta