Kuukauden kumppanimme lokakuussa 2014 oli Atadone!

Kuukauden kumppanimme lokakuussa 2014 oli Atadone. Pieni, mutta pippurinen Atadone on perustettu vuonna 2008 tuottamaan nettisivuja sekä nettisovelluksia. Yhteistyö välillämme alkoi heti Atadonen perustamisen myötä, kun pitkän vertailun lopputuloksena Atadone valitsi monen palvelintarjoajan joukosta Neutechin. “Halusin aloittaa yhteistyön pitkällä tähtäimellä jonkin palvelintarjoajan kanssa ja Neutech tuntui oikealta vaihtoehdolta. Sitä se todellakin oli, koska Neutechia kustannustehokkaampaa tai parempaa kumppania olisi ollut erittäin vaikea löytää.”, kertoo Atadonen perustaja Marko Myllymäki. Ilman webhotellejamme sekä virtuaalipalveluitamme Atadone ei pystyisi tarjoamaan asiakkailleen toimivia, turvallisia ja laadukkaita nettisivuja –ja sovelluksia. .

Palvelinalustamme sekä tekninen osaamisemme ovat tukemassa myös Atadone Webbiz™-uutuustuotetta. “Uudelle tuotteelle tarvitaan luotettava sekä laadukas palvelinympäristö, jotta tuote voidaan lanseerata onnistuneesti markkinoille, ja Neutech pystyy sen tarjoamaan”, painottaa Atadone. Atadone Webbiz™on moderni ja helppokäyttöinen alusta joka mahdollistaa käyttäjäystävällisen ja kustomoitavan alustan nettisivuille sekä sovelluksille. Atadone Webbiz™on mutkaton vaihtoehto PK-yrityksille tai organisaatioille, jonka avulla nettisivuja hallinnoidaan ja päivitetään ketterästi sekä turvallisesti.

Atadone arvostaa yhteistyössämme erityisesti asiakaspalvelun nopeutta sekä laatua, räätälöintimahdollisuuksia niin paketteihin kuin palveluihinkin, helppoa tilausprosessia, sekä nopeaa reaktiokykyä. “Jos jokin vika ilmenee, Neutech on jo korjannut asian ennen kuin ongelma edes huomataan meillä”, kertoo Atadone.

Me Neutechilla haluamme osaltamme kiittää Atadonea onnistuneesta yhteistyöstä. Jatketaan samaan malliin ellei jopa tiiviimminkin.

Tutustu Atadoneen tarkemmin osoitteessa www.atadone.fi!

Referenssi Kuukauden kumppanimme lokakuussa 2014 oli Atadone!
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Markkinointi
Pilvipalvelut / SaaS
Linux
IT
Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö
pilvipalvelut Pilviteknologia Pilvi webhosting webhotelli virtuaalipalvelin palvelin palvelinratkaisut
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Neutech :lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana
Logistiikan ja varastoinnin trendit 2018: toimitusnopeus, IoT ja varaston automaatio