Kustannushyötyjä palvelutason noustessa - Realia

post_image

Realia Isännöinti Oy on Suomen suurin isännöintialan palveluyritys. Realia Isännöintiisännöi lähes 6000 asunto- ja kiinteistöyhtiötä työllistäen näin yli 500 kiinteistöjohtamisenammattilaista; isännöitsijää, kiinteistösihteeriä ja kirjanpitäjää. Yritys on osa Realia Group Oy:tä, johon kuuluvat myös kiinteistönvälitysyhtiöt Huoneistokeskus Oy ja SKV Kiinteistönvälitys Oy. 


Realialla on yli 60 toimipistettä. Koska työtä tehdään kentällä ja toimipisteet sijaitsevat hajallaan ympäri Suomea, sähköiseen taloudenhallintaan kohdistuu suuria vaatimuksia. Taloudenohjausjärjestelmissäkin Realia luottaa alan kokeneisiin ammattilaisiin: Realia kilpailutti taloudenohjausjärjestelmänsä ja valitsi Festumin tarjoaman skaalautuvan Festum Taloushallinnon.

”Vanha järjestelmä koostui useista ympäristöistä, se oli pirstoutunut hyvin erilaisiksi osiksi ja jäänyt elämään omaa elämäänsä. Työtaakkaa ei ennen myöskään voitu jakaa, koska oli mahdotonta siirtää töitä toiselle tekijälle esimerkiksi etätyönä. Standardeja ei ollut, joten palvelun tuottaminen oli hankalaa. Nyt kun meillä on yksi ainoa keskitetty järjestelmä, on ihan sama istuuko tekijä Kuusamossa vai Turussa. Tiivistettynä meillä on yksi järjestelmä, yhdet päivitykset, yksi kehitysrutiini ja tähän yhteen saamme kaikki parhaat käytännöt”,
Juho Ojanperä, Realian taloushallintopalveluiden johtaja sanoo.

Festum Taloushallinto skaalautuu toiminnan mukaan

Juuri skaalautuvuus oli yksi merkittävistä tekijöistä valintaprosessissa. Yrityksen vakaa aikomus on kasvaa ja ominaisuuksiensa johdosta Festum Taloushallinto on luotettava ja tehokas taloudenhallintajärjestelmä Realialle myös tulevaisuudessa.

”Lähdimme hakemaan uutta ja edistyksellistä palvelua. Tietyllä tapaa haimme tuoretta näkökulmaa myös meidän omaan toimintaamme. Tässä Festum ei ole pettänyt. Festum haluaa meidän menestyvän. Se on oivallinen näkökulma.”, Ojanperä sanoo.

Parempaa palvelua ja kustannushyötyjä

Festum Taloushallinnon avulla Realia on onnistunut nostamaan palvelutasoaan samalla, kun kustannushyödyt ovat reilusti kasvaneet.

”Me emme ole ICT-talo. Haluamme kuitenkin hoitaa taloudenhallinnan laadukkaalla standardilla ja korkealuokkaisella palvelutasolla, näin me saamme keskittyä siihen asiaan, jonka parhaiten osaamme. Ainoa järkevä vaihtoehto olikin ottaa Festum Taloushallinto palveluna", Ojanperä sanoo.

Festum Taloushallinto on täyttänyt kaikki Realian odotukset. Käyttäjät ovat helposti ja nopeasti sisäistäneet uuden palvelun, ja automatiikka onsaanut kiitosta. Isoimmat oppimiskysymykset ovatkin liittyneet uusiin ominaisuuksiin, joita on otettu uuden palvelun innoittamana käyttöön.

”Suurimmat hyödyt tulevat ajan kanssa, nopeita voittoja on jo selvästi tullut ja niitä on saatu myös ulosmitattua. Pitkällä jänteellä palvelu tuo merkittäviä etuja", Ojanperä kertoo

Tulevaisuus näyttääkin valoisalta ja yhteistyö kantaa hedelmää.

”Meitä lämmittää erityisesti Festumin tapa reagoida erilaisiin pyyntöihin ja kehitysehdotuksiin. Festum on aina tarjonnut meille vaihtoehtoja, joista yhdessä valitaan se paras toteutus”, Ojanperä päättää.

Referenssi Kustannushyötyjä palvelutason noustessa - Realia
Tilaaja: Realia
Toimittajan yhteyshenkilö:
ville.erkkila@festum.fi
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Taloushallinto
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Kiinteistöala
Valmisohjelmisto
Sähköinen taloushallinto automatisointi
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Festum Software Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Business Intelligence ja data-analytiikka tulivat osaksi kaikkea liiketoimintaa
Nordic Digital Business Summit torstaina 5.10. - liput 20 % alennuksella ite wikin alennuskoodilla
Parhaat mainosmediat Suomessa - tutkimus: printtimedia päihittää Facebookin
EU:n tietosuoja-asetus GDPR tulee, tässä kaikista tärkein toimenpide tehtäväksi!
City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi
Näin tunnistat hakkerin verkossasi - Kyberturvallisuus vaatii yrityksiltä reagointikykyä