Kuntokauppa

Tilaaja: Kuntokauppa, Jymir Oy

Ajankohta: 2011 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Matias Kukkonen

Tagit: Markkinointi, Myynti, Tuotanto, Projektinhallinta, Ohjelmistokehitys, Verkkokaupparatkaisut, Asiantuntijapalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Kauppa, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, räätälöidyt ratkaisut, Verkkokauppaohjelmisto, ProsperCart, kassajärjestelmä, ecommerce, responsiivinen

post_image

Kuntokauppa.fi on nettikauppaan keskittynyt kodin kuntoiluvälineitä ja -tarvikkeita sekä lisäravinteita myyvä liike, jolla on myös noutomyymälä Tampereella. Toiminnassa panostetaan erityisesti hyvään palveluun, helppoon asiointiin ja nopeaan toimitukseen. Pyrkimyksenä on kehittyä alati ja tarjota asiakkaillemme laadukkaita tuotteita kilpailukykyisin hinnoin.

Suosittelija:

”Uuden verkkokauppa-alustan valinnassa ProsperCart® osoittautui vahvimmaksi vaihtoehdoksi edistyksellisenä ohjelmistona sekä asiakaskäyttäjän että kauppiaan näkökulmasta. Uuden alustan myötä verkkokaupassamme tavoitellaan entistä selkeämpää, asiakaslähtöisempää, virtaviivaisempaa ja turvallisempaa käyttäjäkokemusta. Kauppiaan näkökulmasta vaihdos luo edellytyksiä parantaa verkkokaupan hallittavuutta, raportointia ja kanssakäymistä asiakkaan kanssa. Myös hyväksi koettu aikaisempi yhteistyö, paikallisuus ja Web Monkey Oy:n voimakas sitoutuminen ohjelmiston kehitykseen tulevaisuudessa ovat olleet merkittäviä valintatekijöitä.”

Matias Kukkonen

Pinterest

Muita julkaisuja ProsperCart Oy:lta