Kumiteollisuuden verkkosivusto

Tilaaja: Kumiteollisuus ry

Ajankohta: 2014 -

Tagit: Viestintä, Markkinointi, Projektinhallinta, Tuotanto, Graafinen suunnittelu, Webkehitys, Ohjelmistokehitys, Mobiilikehitys, Sisällönhallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Julkaisujärjestelmä CMS, Raaka-aineet ja energia, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

post_image

Kumiteollisuus ry halusi tuoda kumista ja kumiteollisuudesta tiedottavat verkkosivustonsa nykyaikaan responsiivisina ja entistä vetävämmän näköisinä.

Kumiteollisuus on ollut asiakkaanamme jo vuodesta 2007, kun suunnittelimme alusta alkaen niin organisaatioilmeen kuin myös alkuperäisen verkkopalvelunkin. Nyt asiakas halusi tuoda kumista ja kumiteollisuudesta tiedottavat verkkosivustonsa nykyaikaan responsiivisina ja entistä vetävämmän näköisinä. Sivustouudistuksen lisäksi viestintään haluttiin lisäpotkua myös tyylikkäästä ja yksilöllisestä PowerPoint -pohjasta.

Verkkopalvelu-uudistus toteutettiin uuden eAdmin 5 -julkaisujärjestelmän päälle, jonka avulla asiakkaan on erittäin helppo hallita mm. sisältönostoja, ajankohtaisjulkaisuja sekä päivittää sivustoaan. Asiakas voi myös itse seurata sivustonsa liikennettä monipuolisen ja helppokäyttöisen analytiikkasovelluksemme ansiosta.

Asiakkaalle toimitettiin mm
.

  • Organisaatioilmeen suunnittelu
  • Sivuston ilmeen suunnittelu
  • Sisälöän, rakenteen ja sisältönostojen hallinta
  • Yksilölliset PowerPoint-kalvopohjat
Tutustu sivustoon!

Suosittelija:

Saimme Verkkovaraanilta hyvin apua verkkosivu-uudistuksen ja ilmeen freesauksen suunnitteluun sekä projektin käytännön toteutukseen. Verkkosivujen päivitystyökalu on helppokäyttöinen, mikä vapauttaa asiakkaan ajan itse asiaan eli sisältöjen suunnitteluun. Aikataulut pitivät ja asiakaspalvelu pelasi.

Sami Nikander, toimitusjohtaja

Pinterest

Muita julkaisuja Verkkovaraani Oy:lta