Kuljetusalan Lakiasiaintoimiston verkkosivusto

Tilaaja: Kuljetusalan Lakiasiaintoimisto Oy

Ajankohta: 2014 -

Tagit: Markkinointi, Myynti, Viestintä, Graafinen suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Sisällönhallinta, Webkehitys, Google, Julkaisujärjestelmä CMS, Asiantuntijapalvelut, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Toteutustyö

post_image

Suunnittelimme ja toteutimme Kuljetusalan Lakiasiaintoimistolle uudet freesit verkkosivut ja samassa yhteydessä raikastimme asiakkaan yritysilmettä suunnittelemalla uuden logon ja yrityksen ilmeeseen liittyvät peruselementit.

Yritys on erikoistunut maantiekuljetusalan yritysten ja yrittäjien kaikenlaisten oikeudellisten asioiden hoitamiseen. Sen omistavat yhdessä Autoliikenteen työnantajaliitto ALT sekä SKAL, joiden jäsenyritykset saavat lakitoimiston palveluista alennuksia jäsenetuihinsa liittyen.

Kuljetusalan yrittäjiä palvelevan lakitoimiston toiveena oli erottautuminen lakitoimistomaailmaan liittyvistä yleisistä kliseistä kuten tyyppillisestä kuvamaailmasta, väreistä ja alleviivaavasta asiallisuudesta. Kohderyhmän huomioon ottaen vaikeissa tilanteissa (esim. työriidat) lähestyminen täytyy olla mutkatonta, sujuvaa ja ilman mitään turhaa kapulakieltä. Meille tällainen haastava ja mielenkiinoinen työ oli enemmän kuin mieleen.

Tutustu sivustoon osoitteessa: www.kalt.fi

Pinterest

Muita julkaisuja Verkkovaraani Oy:lta