Koordinaatti.fi

Tilaaja: Oulun kaupungin nuorisoasiainkeskus

Ajankohta: 2013

Tagit: Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Julkishallinto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

post_image

Koordinaatti.fi korvaa useat hajautuneet nuorten tieto- ja neuvontatyöhön erikoistuneet portaalit, ideana tehostaa ja sujuvoittaa viestintää alan asiantuntijoiden välillä. Sivusto sisältää mm. monipuolisia hakutoiminnallisuuksia, helpon tavan jakaa tietoa ulkoisiin palveluihin sekä kattavan tieto- ja materiaalipankin. 


Sivuston toteutustyökaluna on Drupal 7, ja Nord Software vastasi sivuston teknisestä toteutuksesta, sekä julkaisun jälkeen ylläpidosta ja jatkokehityksestä. Sivusto julkaistiin joulukuussa 2012.

Tutustu sivustoon osoitteessa koordinaatti.fi.

Suosittelija:

“Nordin kanssa työskentely oli hyvin joustavaa: suunnitelmia ja aikatauluja pystyttiin muuttamaan resurssien ja tarpeiden mukaan. Joustavuuden lisäksi arvostan erityisesti nordilaisten osaamista ja keskustelevaa otetta. He ovat hyvin perillä viimeisimmistä kehityskuluista alalla, eivätkä epäröi ehdottaa asiakkaan toiveista poikkeavia ratkaisuja, jos ne palvelevat tavoitteita paremmin. Olemme olleet tyytyväisiä Nordin toimintaan sekä sivustojen toteutuksen että ylläpito- ja käyttäjätukipalveluiden osalta.”

Mika Pietilä, suunnittelija, Koordinaatti

Pinterest

Muita julkaisuja Nord Software:lta