Koneviesti tuotehallintajärjestelmä

Tilaaja: Viestilehdet Oy

Ajankohta: 2011 - 2013

Tagit: Viestintä, Hankinta, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, Ketterät menetelmät, Integraatiot, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Open source, Linux, Media, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

post_image

W3 toteutti Koneviestille ennennäkemättömän monipuolisen tuotetietojen hallintajärjestelmän. Samalla toteutettiin myös InDesign- taitto-ohjelman laajennus, jolla tuotetiedot saadaan suoraan taulukoksi lehden sivuille. Koneviesti otti työkalun käyttöönsä ensimmäisen kerran 60v-juhlanumerossaan.

Kaikenlaisia tuotteita

Uuden järjestelmän myötä Koneviesti-lehti voi helposti verkon yli ylläpitää yhdessä maahantuojien kanssa tuotetietokantaa maatalouskoneiden ja -laitteiden ominaisuuksista, jotka ovat tärkeitä tietoja kaikille laitteita ostaville maatalousyrittäjille. Erityisenä haasteena oli luoda järjestelmä, joka taipuu mitä erilaisimpien tuoterakenteiden hallintaan ja pystyy silti esittämään tiedot selkeässä ja havainnollisessa muodossa.

Tuotetietoja hyödynnetään ensimmäisenä InDesign- taitto-ohjelmaan toteutetussa laajennuksessa, joka osaa automaattisesti taittaa tuotetiedot lehden sivulle painettavaan taulukkoon. Jatkossa järjestelmää tullaan laajentamaan lukuisin eri tavoin Koneviestin verkkopalvelussa.

Pinterest

Muita julkaisuja W3 Group Finland Oy:lta