Kolme mobiilialustaa kerralla

Tilaaja: Sales Network Finland

Ajankohta: 2014

Toimittajan yhteyshenkilö: Anu Halme, anu.halme@w3.fi, puh: 0400 855688

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Myynti, Ketterät menetelmät, Mobiilikehitys, Android, iOS, Open source, Windows Phone, Kauppa, Telekommunikaatio, Angular, Ionic, Hybridi, PhoneGap, gordova

post_image

W3 Group on toteuttanut ketterillä menetelmillä Sales Network Finlandille liiketoimintasovelluksen ”SalescallsApp”, jolla hallitaan myynti- tai muuta puhelintyötä tekevien ihmisen soittolistoja. SalesCalls App on mobiili hybridisovellus, yhdistelmä natiivia mobiilisovelluskehitystä ja HTML5-web-kehitystä.

Sovellus on toteutettu Ionic Frameworkilla ja samalla koodilla on tehty applikaatio kolmelle yleisimmälle mobiilialustalle: iPhone, Android ja Windows Phone. Ionicin avulla on saatu natiivin tuntuinen käyttökokemus kaikille alustoille HTML5-teknologioita käyttäen. PhoneGap / Cordova –sovelluskääre (wrap) pyörittää Angular.js:llä toteutettuja Ionic- komponentteja. Angular.js:n avulla oli helppoa ja nopeaa toteuttaa monipuolisia ominaisuuksia, kuten kontaktitietojen ja tapahtumien offline tallennus ja synkronointi sekä niiden reaaliaikainen haku ja filtteröinti. PhoneGap plugineilla saatiin myös helposti otettua käyttöön jokaisen alustan natiiveja toimintoja. Esim. soitto-nappi aloittaa puhelun suoraan applikaatiosta ilman välivaiheita.


http://w3.fi/salescalls-sovellus/

Suosittelija:

Olli Uuksulainen, Sales Networkin myyntijohtaja yhteistyöstä W3 Groupin kanssa: ”Call-center –softat olivat ennen valtavia ja kalliita ohjelmistoja, mutta yhdessä W3 Groupin kanssa saimme mahdutettua soittotyön tärkeimmät toiminnot yhteen mobiilisovellukseen. Yhteistyö oli napakkaa, kemiat kohtasivat, ja sovellus saatiin aikataulussa asiakkaidemme luureihin.”

Olli Uuksulainen

Pinterest

Muita julkaisuja W3 Group Finland Oy:lta