Kokoussovelluksen käyttö omilla laitteilla ilahduttaa valtuutettuja

post_image

“Kokoussovellus on toiminut Mac-kannettavallani ja iPadilla todella hyvin. Käyttökokemus on reippaasti parempi, kun sovellusta voi käyttää omilla tutuilla laitteilla”, kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen Hannu Oskala iloitsee.


Helsingin kaupunginvaltuuston ja hallituksen jäsenet ovat päässeet käyttämään asianhallintajärjestelmä Ahjon kokoussovellusta omilla laitteillaan keväästä 2014 lähtien. Aikaisemmin kokoussovelluksen käyttö onnistui vain kaupungin omilla kannettavilla, nyt jo nelisenkymmentä valtuuston jäsentä on kokeillut uutta laiteriippumatonta versiota mobiilivarmenteen kautta.

Oskala alkoi käyttämään uutta sovellusta omalla Mac-kannettavallaan heti kun se oli mahdollista, lisäksi hän on katsellut tiedostoja lennossa myös iPadilla.

“Olen ollut Mac-käyttäjä yli 10 vuotta ja tuon päivittäin oman kannettavani ja iPadin töihin mukaan. Kokouksia on 2–3 kertaa viikossa, joten tuntui aivan hassulta, että kuljettaisin kaupungin konetta mukana vain kokouksia varten. Ensimmäisen kauden edustajana olen ottanut kaiken innolla vastaan ja olen valmis muutoksiin”, Oskala sanoo.

Oskala on tyytyväinen, että kokoussovelluksen käyttöön on nyt saatu nykyaikainen ratkaisu.

“Sovellus toimii molemmilla laitteillani loistavasti. Läppärini mahtuu pieneen laukkuun ja iPad menee takin povitaskuun. Hyppy painavammasta kannettavasta tähän on ollut valtaisa.”

Omien laitteiden käytöllä merkittävät säästöt

Laura Rissanen
istuu Oskalan tavoin sekä kaupunginvaltuustossa että kaupunginhallituksessa. Hän on käyttänyt kokoussovellusta Macbook Airilla ja iPadilla myös heti siitä asti kun se oli mahdollista. “Miksei kokousasiakirjoja voisi lukea myös matkapuhelimesta, tällä hetkellä kuitenkin tablet riittää hyvin”, Rissanen sanoo.

Parasta uudessa versiossa on Rissasen mielestä se, että montaa konetta ei tarvitse tuoda työpaikalle. “En ole käyttänyt kaupungin kannettavaa uuden version ilmestymisen jälkeen.”

Laiteriippumattoman sovelluksen käytön yleistyessä kaupungille onkin odotettavissa selkeää säästöä. Rissasen tavoin Oskala on jättänyt koneensa hyllylle uuden sovelluksen tultua käyttöön.

“Uskon, että itseni lisäksi useat muutkin käyttävät kokouksissa mielellään omaa konettaan. Jos kaupungin ei tarvitsisi hankkia valtuutetuille omia koneita, voisimme saada satojen tuhansien eurojen säästöt vuosittain”, Oskala arvioi.

Oskala on kokeillut jo sähköistä pöytäkirjan allekirjoittamistakin omalla laitteellaan. “Sähköisen allekirjoituksen käyttö on ollut äärimmäisen näppärää ja juurikin sitä koko ketjun digitalisoimista, mitä olen peräänkuuluttanut”, Oskala sanoo. 

Suosittelija:

“Kokoussovellus on toiminut Mac-kannettavallani ja iPadilla todella hyvin. Käyttökokemus on reippaasti parempi, kun sovellusta voi käyttää omilla tutuilla laitteilla”

Hannu Oskala, kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen

Referenssi Kokoussovelluksen käyttö omilla laitteilla ilahduttaa valtuutettuja
Tilaaja: Helsingin kaupunki
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Toiminnanohjaus ERP
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Webkehitys
Julkishallinto
Valmisohjelmisto
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Tieto Oyj:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi
Näin tunnistat hakkerin verkossasi - Kyberturvallisuus vaatii yrityksiltä reagointikykyä
The Future of Finance - Taloushallinnon tulevaisuus on jo täällä ja sen ytimessä on data
Sytyttääkö PeaceMaker sodan it-alalle? Reaktorin rekrytointikanava ärsyttää kilpailijoita
Internet on vapauttanut osaamisen jakelun - suomalainen verkkokoulutusalusta TWID hakee kansainvälistä kasvua
Jatkuvuudenhallinta ICT:n näkökulmasta - WannaCry yllätti monet yritykset housut nilkoissa