Kokonaisuus ratkaisi – John Deere Forestry Oy valitsi Mepco Palkat

Tilaaja: John Deere Forestry Oy

Ajankohta: 2016

Toimittajan yhteyshenkilö: Veli-Matti Puranen, myyntipäällikkö, KTM, 0400 589 722, veli-matti.puranen(at)mepco.fi

Tagit: HR, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Asiantuntijapalvelut, IT, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö, Mepco HRM

post_image

Metsäkoneita rakentavassa John Deere Forestry Oy:ssä päätettiin siirtyä ulkoisesta palkanlaskennasta sisäiseen. Uudeksi palkanlaskentajärjestelmäksi valikoitui Mepco Palkat, joka sisältää myös Mepco HR:n ja WEB-portaalin. “Suurin syy järjestelmän hankintaan oli kokonaisuus”, John Deere Forestry Oy:n Controller Assi Suoramaa kertoo. “Mepco Palkoissa oli kaikki ne ominaisuudet, joita tarvitsimme.”

Järjestelmä rakentuu yhteispelillä

Käytännössä yhteistyö Mepcon kanssa alkoi maaliskuussa 2016, kun uuden järjestelmän asennustyö alkoi. “Rakennamme järjestelmää yhdessä Mepcon kanssa”, Suoramaa sanoo. “Saamme esimerkiksi käyttöömme omat lomakkeet ja raportit.” Myös työntekijät pääsevät tulevaisuudessa kokeilemaan uuden järjestelmän käyttöä. “Jokaisella työntekijällä tulee olemaan pääsy omiin tietoihin WEB-portaalin kautta”, Suoramaa kertoo.

Ennakko-odotukset ovat korkealla

Koska projekti on vasta aluillaan, käytännön kokemusta järjestelmästä ei vielä ole kertynyt. Ennakko-odotukset ovat kuitenkin korkealla. “Mepco Palkoissa on paljon kehittyneitä ominaisuuksia, kuten automaatioita ja raportointimahdollisuuksia. Lisäksi järjestelmä on helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen”, Suoramaa sanoo. Tähän mennessä projekti on edennyt suunnitelmien mukaan. “Kaikki projektissa mukana olleet mepcolaiset ovat olleet erittäin asiantuntevia”, Suoramaa kehuu. “Olemme olleet oikein tyytyväisiä.”

Suosittelija:

“Kaikki projektissa mukana olleet mepcolaiset ovat olleet erittäin asiantuntevia”

Assi Suoramaa, Controller, Marketing & Shared Services, 040 576 5432, SuoramaaAssi(at)JohnDeere.com

Pinterest

Muita julkaisuja Accountor Enterprise Solutions Oy:lta