Kokeile uutta S1 pilvivarmistusta veloituksetta!

Tagit: Markkinointi, Myynti, Tietohallinto, Viestintä, Auditointi, Big Data, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-omaisuuden hallinta, Ketterät menetelmät, Konesalipalvelut, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Windows, Asiantuntijapalvelut, IT, Media, Telekommunikaatio, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö, pilvipalveluiden hallinta, data, Datacenter, Työasemavarmistus, Palvelinvarmistus, pilvivarmistus, varmistuspalvelut

post_image

Kokeile uutta S1 pilvivarmistusta veloituksetta!

Parikymmentä vuotta sitten arkistointiin yrityksen tärkeät asiakirjat paloturvallisiin kassakaappeihin, henkilökohtaiset kaapit lukittiin ja avaimet jemmattiin.


Nykyään ei juurikaan ole paperista arkistoitavaa, mutta sitäkin enemmän sähköistä dataa, mikä päivittyy hyvinkin lyhyessä syklissä. Lisänä on entistä aggressiivisemmat virukset ja muut haittaohjelmat jotka saattavat vioittaa konetta tai korruptoida tiedostoja.

Tarjoamme nyt kesän ajan pilvivarmistuksen asiakkaidemme koekäyttöön kahdeksi kuukaudeksi veloituksetta. Ota meihin yhteyttä niin pääset testaamaan palvelua yhdellä tai useammalla työasemalla.

Helppokäyttöinen ja monipuolinen ohjelmisto lähettää työasemien tiedostot turvallisesti kotimaiseen pilveemme.Huoletonta kesää toivottaen


S1 Networks
myynti@s1networks.fi
020 7345 755

Pinterest

Muita julkaisuja S1 Networks Oy:lta