Knowitin toteuttama Suunto Sport Pages on Euroopan paras verkkosivusto

Tagit: Webkehitys

post_image

Suunto Sport Pages on voittanut eurooppalaisessa Digital Communication Awards -kilpailussa verkkosivustosarjan. Digital Communication Awards -kilpailussa palkitaan parhaat eurooppalaiset digitaalisen viestinnän tekijät.

Verkkosivustosarjan voittaa sivusto, jonka sisältö, navigaatio, toiminnallisuus ja ulkoasu vastaavat korkeimpia mahdollisia standardeja ja joka tukee täydellisesti organisaation viestintätavoitteita. Suunto Sport Pages -sivuston teknisestä toteutuksesta vastaa Knowit Oy.

"Olemme todella innoissamme ja ylpeitä saamastamme tunnustuksesta. Asiakkaamme tekevät joka päivä paljon hienoja asioita ja sporttisivut ovat erinomainen paikka jakaa näitä seikkailuja", sanoo Suunnon digitaalisesta markkinoinnista vastaava Janne Kallio.

Suunnon verkkosivustot ovat voittaneet kansainvälisiä tunnustuksia aiemminkin. Esimerkiksi liikunnan harrastajille tarkoitettu globaali Movescount.com-verkkopalvelu on voittanut mm. "Sports Standard of Excellence" -palkinnon kansainvälisessä WebAwards-kilpailussa. Knowit Oy osallistui myös Movescount-verkkopalvelun toteutukseen.

"Pitkään jatkunut laaja-alainen yhteistyömme Suunnon kanssa on tuottanut aivan loistavaa tulosta. Suunto Sport Pages on hieno esimerkki siitä, miten EPiServer-julkaisualustana vastaa yritysten jatkuvasti kasvaviin digitaalisen viestinnän tarpeisiin", sanoo Knowit Oy:n digitaalisen liiketoiminnan johtaja Janne Tuominiemi.

Digital Communication Awards on berliiniläisen Quadriga University of Applied Sciences -korkeakoulun vuosittain järjestämä kilpailu, jonka tuomaristossa on yli 30 kansainvälistä viestinnän tutkijaa ja asiantuntijaa. Kilpailussa on eri kategorioita, kuten esimerkiksi digitaalinen viestintäkampanja, online-strategia, innovaatio, B2B-viestintä, rekrytointi ja intranet.

Suunto Sport Pages: http://www.suunto.com/sports
Lisätietoa Digital Communication Awards -kilpailusta: http://www.digital-awards.eu

Pinterest

Muita julkaisuja Knowit Oy:lta