Kielikoneen verkkokauppa

Tilaaja: Kielikone

Ajankohta: 2013 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Henri Halmelahti

Tagit: Google, Open source, Julkaisujärjestelmä CMS, Linux, Toiminnanohjaus ERP, Myynti, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Projektinhallinta, Ketterät menetelmät, Webkehitys, Graafinen suunnittelu, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Käyttäjähallinta, Auditointi, Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö, Johtamistyö, Koulutus, Valmisohjelmisto, IT, Koulutusala, Asiantuntijapalvelut, Verkkokaupparatkaisut, Laadunvarmistus, Maksaminen, Asiakkuudenhallinta CRM, magento, verkkokauppa, Analytiikka, järjestelmäintegraatiot, Verkkokauppaohjelmisto, Verkkokauppakoulutus, Verkkokaupan modernisointi

post_image

Mitä
Verkkokauppa digitaalisten tuotteiden myyntiin yritys- ja kuluttaja-asiakkaille. Kattava integrointi Kielikoneen sanakirjajärjestelmiin.

Erityistä
Alusta alkaen rakennettu custom-ulkoasu, laajat kustomoinnit perustoimintoihin vastaamaan liiketoiminnan vaatimuksia, pakettituotetoiminnot, integraatiot MOT-lisenssinhallintaan ja ERP-järjestelmään

Teknologia
Magento, jQuery, REST API, CSS3

Kuvaus
Kielikone Oy on digitaalisten sanakirjojen markkinajohtaja Suomessa sekä yksi maailman johtavista asiakkaiden tarpeisiin pohjautuvien digitaalisten sanakirjaratkaisujen toimittajista.
Kielikone halusi tuoda verkkokauppakokemuksen asiakkailleen uudelle tasolle, ja samalla parantaa järjestelmien yhteistyötä. Verkkokaupan uudistus oli osa laajempaa kokonaisuutta, jossa myös lisenssienhallintaan asiakkaille ja muita palveluja uudistetaan täysin.
Toimitimme Kielikoneelle Magentoon pohjautuvan ratkaisun, johon integroitiin kiinteästi muita palveluja.

Toteutus
Rakensimme verkkokaupan yhteistyössä Kielikoneen graafisen suunnittelijan kanssa alusta alkaen. Ulkoasutoteutus tehtiin täysin räätälöitynä teemana, jotta myös kaupassa näkyy Kielikoneen uuden brändi-ilmeen mukainen visuaalisuus ja käyttökokemus.
Tämä on myös sen kannalta, että esimerkiksi ja kirjautuminen ja ostaminen on integroitu suoraan Kielikoneen MOT-järjestelmiin, jotka noudattavat samaa ulkoasua.
Kielikoneella oli monia vaatimuksia esimerkiksi tuotepakettien suhteen, ja näihin tarpeisiin vastattiin Magenton monipuolisilla ominaisuuksilla, joita myös räätälöitiin laajalti sopimaan erityistoimintamalleihin. Esimerkiksi pakettituotteiden dropdown-valikot ovat täysin kustomoidut.

Tärkeää kaupassa on joka käyttäjäryhmälle suunnitellut laskeutumissivut, joista on helppo löytää paketti kuhunkin tarpeeseen. Kaupalla halutaan palvella niin oppilaitoksia, yrityssektoria kuin kuluttaja-asiakkaitakin.


Verkkokaupan kehittäminen jatkuu yhteistyössä Kielikoneen kanssa tiiviisti, ja roadmap on suunniteltu pitkälle tulevaisuuteen.

Suosittelija:

Kaarina Hyvönen

Pinterest

Muita julkaisuja Lamia Oy:lta