KiDMEMO

Tilaaja: KiDMEMO Oy

Ajankohta: 2014

Toimittajan yhteyshenkilö: anu-kaisa.jaaskelainen@qvik.fi

Tagit: Arkkitehtuuri, Graafinen suunnittelu, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Sisällönhallinta, Android, iOS, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Sidosryhmä, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

post_image

Muistatko kun ihmettelit, että äidiltäsi jäi vauvakirjasi täyttäminen kesken? Vanhimmalla siskollasi on, mutta muille ei enää löytynyt aikaa. Olisi niin mukavaa selailla kirjaa omasta vauva-ajasta aikuisena.


KiDMEMO on tuonut vauvakirjan täyttämisen tälle vuosituhannelle ja saat sen kätevästi täytettyä verkossa tai mobiilisovelluksen kautta. Kun olet valmis, voit tilata kirjan kotiin ja toisen vaikka mummolaan. 

Suuri osa kuvista otetaan nykyään puhelimella, joten miksipä kuvaa ei siirtäisi suoraan myös KiDMEMOn sovelluksen kautta vauvakirjan sivulle, vaikkapa heti kuvanottohetkellä. Äidit istuvat hiekkalaatikon reunalla usein puhelimet kädessään, joten samalla on helppo täyttää muutama kohta vauvakirjaankin. KiDMEMO mahdollistaa myös muistojen tallentamisen yhdessä ystävien ja sukulaisten kanssa. Näin vauvakirjakin valmistuu yhteisvoimin. 

https://itunes.apple.com/app/id640163253

Asiakas: KiDMEMO Oy
Ajankohta: 2014
Palvelu: UX-design mobiiliin, iOS- ja Android-kehitys

Pinterest

Muita julkaisuja Qvik Oy:lta