Kick Start on hyväksi havaittu lähtö analytiikkaan

Tagit: BI ja raportointi, Tuotekehitys ja suunnittelu, Big Data, Pilvipalvelut / SaaS, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Prosessiteollisuus, Valmistava teollisuus, Cloud, Analytiikka

post_image

Olemme tehneet lukuisia Kick Start -lähtöjä monille yrityksille viime vuosien aikana. Kick Start on konseptimme, jossa autamme pääsemään analytiikan ja datan hyödyntämisen maailmaan ainoastaan muutaman työpajan ja muutaman viikon työllä. Yhteistä näille on ollut se, että aina matkan varrella keksitään uusia käyttötapauksia ja datan hyödyntämisen mahdollisuuksia - jotka olisivat jääneet keksimättä ilman rohkeaa starttaamista. 


Tätä aihealuetta kuvaa siis se, että yritysten parhaatkaan asiantuntijat eivät pysty hahmottelemaan kaikkia KPI:ta ja kohteita etukäteen, vaan ainoa tapa on hallitusti ja seuratusti kokeilla muutamalla ja laajentaa toimintaa edelleen.  

Lähes aina datan laatu herättää myös mielenkiintoa: "eihän täällä pitäisi tällaista olla" on yleinen kommentti ja se on arvokasta informaatiota yrityksille, koska poikkeuksista päästään yleensä suurempien ongelmien tai kehityskohteiden jäljille.

Ottaen huomioon aloituksen helppouden, ainoat tarvittavat asiat ovat data ja innokkuus liikkeellelähtöön.   


Pinterest

Muita julkaisuja Analytics Cloud Oy:lta