Keskisuomalainen Oyj:n verkkopalvelu-uudistus

Tilaaja: Keskisuomalainen Oyj

Toimittajan yhteyshenkilö: Jaana Larsson

Tagit: Viestintä, Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, Käyttöliittymäsuunnittelu, Graafinen suunnittelu, Sisällönhallinta, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Media, Konsultointi, Toteutustyö, konseptointi, sisällön hallinta, sisältö, käyttöliittymä, Käyttöliittymäsuunnittelu, Tekninen toteutus, concrete5, käyttäjäkokemus, visuaalinen suunnittelu

post_image

Keskisuomalainen Oyj:lle luotiin vahva ja tunnettuutta lisäävä verkkopalvelu, joka kirkastaa ja tukee Keskisuomalainen-konsernin brändiä merkittävänä ja modernina mediatalona.

Kohderyhmiin perustuva informaatioarkkitehtuuri ja huolellinen käyttäjäpolkujen suunnittelu auttavat jokaista kävijää löytämään itselleen tärkeimmät asiat nopeasti. Uusi verkkopalvelu palvelee käyttäjiä kaikissa tilanteissa, kaikilla päätelaitteilla, jotta käyttökokemus on aina mahdollisimman mutkaton.

Keskisuomalainen osana suomalaisten elämää

Kuvituksen avulla tuotiin esiin, kuinka Keskisuomalainen-konsernin lehdet ovat läsnä arjen monissa kerroksissa: kotona ja tien päällä, työn ja harrastusten lomassa, verkossa ja paperilehtenä.

Kuvien tarkoituksena on myös tuoda esiin konsernin liiketoiminnan paikallista luonnetta palvelevana tiedonlähteenä, vahvasti läsnä lukijoiden arjessa.

Toiminnan konkretisointi selkeäksi ja ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi

Mediaseinä-elementti on läpileikkaus konserniin kuuluvien lehtien uutisoinnista. Se kokoaa yhteen Keskisuomalainen Oyj:n 58 mediatoimijaa yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Mediaseinällä vuorottelevat reaaliaikaiset uutisotsikot kuvineen konsernin eri verkkomedioista. Uutisotsikot on jaettu neliönmuotoisiin blokkeihin, joissa otsikot vaihtelevat väri- tai valokuvataustalla.

Visuaalisuus osana käyttökokemusta


Visuaalisessa ilmeessä yhdistyvät painetun lehden klassinen palstataitto, verkkojulkaisulle tyypillinen pelkistetty graafinen tyyli sekä moderni kuvakerronta. Suuret näyttävät kuvat, maanläheinen värimaailma ja harkittu aikakauslehtimäinen typografia ilmentävät konsernin brändiä erinomaisesti.

Suosittelija:

Vesa-Pekka Kangaskorpi

Pinterest

Muita julkaisuja Mediataivas Oy:lta