Keskisen Kello verkkokauppa

Tilaaja: Keskisen Kello Oy

Ajankohta: 2013 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Jussi Moilanen

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Supply chain management SCM, Toiminnanohjaus ERP, Tuotekehitys ja suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Maksaminen, Mobiilikehitys, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Julkaisujärjestelmä CMS, Microsoft, Kauppa, Konsultointi, Koulutus, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Viskan ETM, viskan, etm, Verkkokaupat, Verkkokauppaohjelmisto, verkkokauppa, responsiivinen, responsiivisuus, Mobiilimaksaminen, Mobiiliverkkokauppa, ERP käyttöönotto, ERP, Verkkokaupan logistiikka, OMS

post_image

Viskan Oy Ab toteutti Keskisen Kello Oy:lle responsiivisen verkkokauppakokonaisuuden tukemaan vahvaa kasvua.

Kellojen ja kultasepänteosten vähittäiskauppa Keskisen Kello Oy, kasvatti verkkomyyntiään odotettua nopeammin ja vuonna 2009 aloitetun verkkokauppakokeilun myötä vanhan alustaratkaisun rajoitukset alkoivat tulla vastaan. Vahvasti kasvuun investoiva Keskisen Kello Oy on Suomen suurin kello- ja korualan verkkokauppa.

“Halusimme työskennellä yrityksen kanssa, jonka pääliiketoiminta on verkkokaupparatkaisujen toimittaminen. Viskanin verkkokauppa pystyi vastaamaan vaatimuksiimme verkkokauppa-alustan ominaisuuksista. Viskanin ammattitaito helpotti myös päätöstämme, sillä muita ratkaisuja miettiessämme usein tuli sellainen tunne, että asiakas neuvoo palveluntarjoajaa – eikä toisinpäin”, kertoo Keskisen Kellon omistaja, Jari Keskinen.

Keskisen Kello panostaa käyttäjäystävällisyyteen ja asiakaspalveluun. Verkkokaupan valikoimissa on yli 5000 tuotenimikettä ja tuotelistauksen tehokas rajaustoiminto onkin ollut eräs olennaisia ominaisuuksia. Muita tärkeitä ominaisuuksia ovat mm. Integraatiot hintavertailupalveluihin, automaattinen tuotekategorisointi alennushinnan perusteella, 360-tuotekuvat


Keskeisiä tavoitteita verkkokaupan uudistamisessa oli mm:
Hakukoneoptimointi
Keskisen Kello oli tehnyt tehokasta hakukoneoptimointia jo hyvän aikaa ja saavuttanut merkittävän aseman hakutuloksissa. Nämä hakukonesijoitukset oli tärkeä pitää ennallaan ja varmistaa hakukonenäkyvyys jatkossakin.

Personoidut tuotteet
Kaiverrukset kelloihin ja koruihin ovat olennainen lisäpalvelu alalla, ja tämä haluttiin tarjota myös verkkokaupassa.

Logistiikan tehostaminen
Kaikki tilaukset käsitellään, kaiverretaan ja toimitetaan yrityksen omasta varastosta, ja tähän tarvittiin lisää tehokkuutta tilausvolyymien kasvaessa.


Keskisen Kello Oy on vuonna 1982 perustettu kellojen ja kultasepänteosten vähittäiskauppa. Varsinainen liiketila sijaitsee Tuurissa, Suomen suurimman kyläkaupan Veljekset Keskisen kauppakadulla. Uusi verkkokauppa lanseerattiin keväällä 2014.


Siirry Keskisen Kellon verkkokauppaan tästä

Pinterest

Muita julkaisuja Viskan Oy Ab:lta