Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymä

Tilaaja: Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymä

Ajankohta: 2015

Tagit: Asiakaspalvelu, Viestintä, Graafinen suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Konsultointi, Valmisohjelmisto

post_image

Kuntayhtymän jäsenkuntia ovat Harjavallan ja Kokemäen kaupungit sekä Eurajoen, Luvian ja Nakkilan kunnat. Alueen väestöpohja on noin 30 400 asukasta.

Lähtökohtana kuntayhtymän asiakkaita paremmin palveleva palvelu

Kuntayhtymän toiminta-ajatuksen mukaan kuntayhtymä panostaa laaja-alaiseen perushoitoon ja hyvään erityisosaamiseen edistämällä henkilöstön vahvaa ammattitaitoa ja moniammatillista tiimityötä.

Verkkopalvelu-uudistuksen suunnittelun lähtökohtana oli kuntayhtymän asiakkaita entistä paremmin palveleva palvelu. Uudistuksessa haettiin modernia otetta, selkeämpää käytettävyyttä sekä laadukkaampaa, lähestyttävämpää ja visuaalisempaa sisältöä.

Modernit, helposti päivitettävät ja nykyaikaiset kotisivut tehostavat sisäistä ja ulkoista verkostoitumista, tukevat hallinnon ja toiminnan kehittämistä, avoimuutta, sähköistä asiointia ja asiakkaiden parempaa palvelua.

Näitä tavoitteita lähdimme myös ratkaisemaan Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymässä.

Suosittelija:

Poutapilven tarjoama P4-järjestelmä on todella hyvä. Itselläni on kokemusta avoimista järjestelmistä kuten WordPress ja Joomla, niilläkin varmaan pärjäisi, mutta tämän P4-kokemuksen jälkeen ei tulisi mieleenkään käyttää vastaavassa projektissa niitä. Järjestelmän lisäksi Poutapilven asiantuntemus on tullut tarpeeseen, vaikka itsekin aiheesta kuvittelen olevani hieman perillä. Lisäksi meillä ei ole jatkossa murhetta järjestelmän päivittämisestä, vaan ylläpidon hoitaa Poutapilvi. Tämän projektin jälkeen voin heitä todella lämpimästi suositella.

Heidi Sulosaari

Pinterest

Muita julkaisuja Poutapilvi web design Oy:lta