Kemppi ArcQuality

Tilaaja: Kemppi Oy

Ajankohta: 2012 -

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, Integraatiot, IoT, Linux, Valmistava teollisuus, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, elektroniikkasuunnittelu

post_image

ArcQuality havaitsee poikkeamat hitsausohjeen noudattamisessa ja valvoo hitsauksen laatua.


Kemppi on maailman johtavia kaarihitsauslaitevalmistajia ja tuottavan hitsauksen ratkaisuntarjoajia. Kempin hitsauslaitteet ja alan uusinta tekniikkaa edustavat ratkaisut ovat maailmanlaajuisesti arvostettuja.

ArcQuality havaitsee poikkeamat hitsausohjeen noudattamisessa ja valvoo hitsauksen laatua. ArcQ mittaa ja tallentaa hitsausparametri- ja hitsausainetietoja ja vertaa kerättyjä tietoja hyväksyttyyn hitsausohjeeseen. Näin se tarjoaa mahdollisuuden määrittää ja varmistaa hitsauksen laatutaso ja välttää poikkeamat, jotka saattaisivat toteutuessaan johtaa vakaviin laatuongelmiin.

Suosittelija:

Espotelilla oli valmis teknologia, joka mahdollisti vauhdikkaan aloituksen projektille. Jhumar-alusta on riittävän monipuolinen, tarjoaa runsaasti liitäntämahdollisuuksia ja on teknisesti kypsä. Speksit, jotka kirjoitettiin projektin alussa, muuttuivat moneen kertaan, mutta Espotel on ollut joustava kumppani kaikissa muutoksissa. Yhteistyö on ollut siis monella tapaa helppoa.

Petteri Jernström

Pinterest

Muita julkaisuja Espotel Oy:lta