Kehitysvammaisten Palvelusäätiö: Kasvu vaatii tuekseen HR-järjestelmän

Tilaaja: Kehitysvammaisten palvelusäätiö

Ajankohta: 2016

Toimittajan yhteyshenkilö: Mepco Oy: Veli-Matti Puranen, myyntipäällikkö, KTM, 0400 589 722, veli-matti.puranen(at)mepco.fi

Tagit: HR, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, IT, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Mepco HRM

post_image

Vauhdikas kasvu vaatii tuekseen HR-järjestelmän

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö kuuluu samaan konserniin KVPS Tukena Oy:n kanssa. Työntekijöitä on vajaa 500, mutta yhteensä palkanmaksun piirissä on yli 600 henkilöä. Uudelle HR-järjestelmälle on siis tarvetta.

 “Kasvun myötä tavoitteenamme oli parantaa henkilöstöhallinnon prosesseja”, Virkamäki kertoo projektin taustoista. “Halusimme HR-ohjelmiston ja palkkahallinnon ohjelmiston tukevan toisiaan, jotta toiminnoilla olisi jatkuvuutta.” Aiemmin Kehitysvammaisten Palvelusäätiön HR-prosessit on hoidettu sähköisesti, mutta ilman järjestelmän tarjoamaa tukea.

 Mepco valikoitui järjestelmätoimittajaksi tarjouskilpailun myötä. Syksyn mittaan Kehitysvammaisten Palvelusäätiö saa käyttöönsä Mepco HRM -tuoteperheen tuotteet: Palkat, Henkilöstöhallinto, WEB-portaali ja Rekrytointi. “Tarjouksen hinta ja laatu olivat kohdallaan”, Virkamäki kertoo valinnan syyksi. “Uskon ja toivon, että yhteistyö meidän ja Mepcon välillä tulee sujumaan hyvin.”

 

Lue koko juttu täältä


Suosittelija:

"Kehitysvammaisten Palvelusäätiö ja KVPS Tukena Oy tulevat saamaan järjestelmästä merkittävää lisäarvoa omien keskeisten henkilöstöhallintoon liittyvien asioiden hoitamiseen”

Markku Virkamäki, toimitusjohtaja, 040 565 5370, Markku.Virkamaki(at)KVPS.FI

Pinterest

Muita julkaisuja Accountor Enterprise Solutions Oy:lta