Käyttäjäystävälliset, asiakaslähtöiset ja myynnilliset verkkosivut - Vertia Oy

Tilaaja: Vertia Oy

Ajankohta: 2015

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, Graafinen suunnittelu, Sisällönhallinta, Webkehitys, Open source, Asiantuntijapalvelut, Konsultointi, Toteutustyö, Wordpress, responsiivisuus, hakukoneoptimointi

post_image

Vertia Oy on Suomen suurin tiiveysmittauksiin erikoistunut yritys, jonka toiminta ulottuu koko Suomen alueelle. Yritys on kasvanut voimakkaasti ja tarvitsi kasvanutta liiketoimintaansa palvelevat verkkosivut.

Vertia oli toteuttanut aikaisemmat sivunsa omin avuin ja tarvitsi nyt ammattilaisen apua uuden verkkosivuston suunnittelussa ja toteutuksessa. Heillä oli näkemyksiä ja odotuksia valmiina uuden sivuston varalle, joihin tarjosimme ratkaisuja.

Tavoitteena oli, että sivuston myötä yrityksen koko, referenssit ja palvelulupaukset nousevat esiin. Sivujen tuli olla loogiset, selkeät käyttää ja samalla myynnilliset sekä edustavat, unohtamatta helppoa päivitettävyyttä ja rajapintaa toiminnanohjausjärjestelmän kanssa. Sivusto tuli suunnitella myös kuluttajien ja yritysasiakkaiden tarpeisiin.

Sivustosta rakennettiin kokonaisuus, joka ylitti odotukset. Lopputulos onnistui erinomaisesti ja kaikki toivomukset saatiin välitettyä onnistuneesti sivuille. Ja mikä tärkeintä asiakkaamme oli tyytyväinen kokonaisuuteen.


Tutustu meihin sivuiltamme tai tiedustele projektista.

Suosittelija:

“Ehdottomasti voin suositella palveluanne! Homma sujui loistavasti ja kaikki toiveemme ja muutosehdotuksemme otettiin huomioon ja korjattiin. Lopputulos on erinomainen ja parempi kuin mitä aluksi ajattelin. Ei voi olla muuta kuin tyytyväinen!”

Topi Jokinen, Toimitusjohtaja, Vertia Oy

Pinterest

Muita julkaisuja Five Agency Oy:lta