Kauppakeskus Goodman

Hämeenlinnan keskustan kupeeseen avattiin lokakuussa uusi kauppakeskus Goodman, jonka verkkosivut pääsimme Sofokuksella toteuttamaan.

Moottoritien ylle rakentunut uusi ja mielenkiintoinen Goodman on jo nyt muodostunut yhdeksi tärkeäksi Hämeenlinnan maamerkiksi sekä luotettavaksi ostospaikaksi. Pikkukaupungin keskusta sai Goodmanin mukana yhdellä kertaa yli 70 uutta liikettä ja samalla kipeästi kaivattua vilinää.

Raikas sivu uudelle ja mielenkiintoiselle ostospaikalle

Lähtökohtana verkkosivuston toteuttamisessa oli luoda uudelle kauppakeskukselle sivu, jota olisi ajan myötä mahdollista helposti jatkokehittää ja, joka tarvittaessa taipuisi kauppakeskuksen kasvun mukana. Valmiit verkkosivustopalvelut eivät tulleet kyseeseen ja yksi syy Sofokuksen valintaan olikin vahva kokemus räätälöinnistä.

”Tässä vaiheessa kun kauppakeskusta ollaan vasta perustamassa, ei voida tietää, millaiset tulevaisuuden tarpeet ovat. Siksi oli tärkeää löytää sellainen kumppani, jonka kanssa sitä voidaan helposti tulevaisuudessa kehittää. Päätökseen vaikutti taloudellisten seikkojen lisäksi tietenkin myös se, että tunsimme Sofokuksen toimintatavat ja ihmiset jo ennalta”, Kauppakeskusjohtaja Eeva Jauro kertoo.

Ulkoasu selkeäksi ja helppokäyttöiseksi

Ulkoasusta pyrittiin tekemään mahdollisimman selkeä ja yksinkertainen käyttää. Toiveena oli, että kaikki oleelliset asiat tulevat esille jo etusivulla.

Erittäin tärkeää oli myös, että Goodmanin verkkosivustoa olisi mahdollisimman helppoa ylläpitää, sillä kaikki kauppakeskuksen 70 vuokralaista päivittävät itse sivustolle liikkeitään koskevia tietoja, kuten tarjouksia ja aukioloaikoja. Tämän vuoksi tuotannossa kiinnitettiin erityistä huomiota käyttäjien ja oikeuksien hallintaan.

”Olemme saaneet vuokralaisiltamme pelkästään positiivista palautetta sivuston helppoudesta ja selkeydestä. Se on todella tärkeää, koska heillä ei ole käyttämiseen ja sen opettelemiseen arjessaan turhan paljoa aikaa”, Jauro sanoo.


Koska Kauppakeskus Goodmanin sivustossa oli pohjimmiltaan kyse perusverkkosivustosta toteutusalustaksi valikoitui WordPress. Sivustolle tehtiin kieliversiot suomeksi, englanniksi, ruotsiksi sekä venäjäksi.

Suosittelija:

Eeva Jauro

Referenssi Kauppakeskus Goodman
Tilaaja: Kiinteistö Oy Hämeenlinnakeskus
Ajankohta:2014 -
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
Markkinointi
Myynti
Tietohallinto
Tuotanto
Viestintä
Ohjelmistokehitys
Käyttäjähallinta
Webkehitys
Mobiilikehitys
Ketterät menetelmät
Tietoturva
Sisällönhallinta
Integraatiot
Linux
Open source
Julkishallinto
Urheilu, viihde ja virkistys
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Kauppa
IT
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Koulutusala
Asiantuntijapalvelut
Prosessiteollisuus
Konsultointi
Koulutus
Valmisohjelmisto
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Muita julkaisuja Sofokus Oy:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä
Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana