Kasvu vaatii panostuksia tietotekniikkaan

Tilaaja: Ikaalisten Tili ja Kiinteistö Oy

Ajankohta: 1999 -

Tagit: Taloushallinto, Tietohallinto, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, Kiinteistöala, Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Laitteet

post_image

Ikaalisten Tili ja Kiinteistö Oy:n ja Tamicon hyvä ja luotettava yhteistyö on alkanut vuonna 1999. Tietoteknisten tehtävien osuus on siirtynyt vaiheittain Tamicolle, joka nykyään huolehtii kaikesta: varmistuksista, tietoliikenteestä, päivityksistä, asennuksista ja huolloista. Yritysostojen tuoman kasvun myötä tietojärjestelmiltä on vaadittu joustavuutta ja muutosvalmiutta.

Tietotekniikan uudistaminen paransi käytettävyyttä


Ikaalisten Tili ja Kiinteistön uudistettu järjestelmä hyödyntää pilviteknologioita. Uusien nopeiden verkkoyhteyksien myötä tietojen ja ohjelmien ei tarvitse olla omalla palvelimella, vaan palvelin on voitu siirtää Tamicon Yrityspilveen. Muutoksen yhteydessä päivitettiin myös laitteistot ja Office-ohjelmat ajantasalle. Lisäksi järjestelmän koko skaalautuu nyt vaihtuviin käyttäjämääriin helposti.


Lue lisää

Suosittelija:

Tamico ei ole vain it-toimittaja, vaan tärkeä strateginen kumppani.

Matti Leminen, toimitusjohtaja, Ikaalisten Tili ja Kiinteistö Oy

Pinterest

Muita julkaisuja Tamico Oy:lta