Käsityöpuoti Silmu&Solmun kotisivut sekä verkkokauppa

Tagit: Markkinointi, Webkehitys, Verkkokaupparatkaisut, Kotisivut

post_image

Käsityöpuoti Silmu&Solmun kotisivut sekä verkkokauppa syntyivät Kotisivukoneen avulla ja sieltä löytyy kattava valikoima laadukkaita neulelankoja ja -tarvikkeita.

- Kotisivut ovat jokaiselle yritykselle tärkeät, meille ne ovat merkittävä osa liiketoimintaamme ja voimme verkkokaupan avulla palvella kaikkialla Suomessa asuvia asiakkaitamme, Sirpa Mähönen kertoo.

Käsityöpuodin kotisivuilla on tyylikäs ulkoasu ja sivuille on tuotu lisää toiminnallisuuksia Kotisivukoneen lisäominaisuuksien avulla. Esimerkiksi uutisominaisuutta käytetään sivuilla ahkerasti, joten saatavilla on ajankohtaista tietoa puodin tarjonnasta.
- Kotisivujen hyödyntäminen yritystoiminnassa vaatii jatkuvaa kehitystyötä. Suunnittelemme koko ajan uutta sisältöä sivustomme, jotta se voisi palvella meitä yrityksenä sekä asiakkaitamme paremmin. Käytämme Kotisivukonetta, koska sieltä voimme valita kulloinkin meille tarpeelliset toiminnot peruspakettia täydentämään. Verkkokaupan, ulkoasun ja toiminnallisuuksien päivittäminen on nopeaa ja vaivatonta. Kotisivukoneen hinta-laatu-suhde on erinomainen!

- Olemme olleet kaikin puolin tyytyväisiä Kotisivukoneeseen, kotisivujärjestelmä on vastannut odotuksiamme ja saamamme asiakaspalvelu on ollut hyvää ja vuorovaikutteista, Sirpa kiittelee.

Tutustu Käsityöpuoti Silmu&Solmun kotisivuihin ja verkkokauppaan osoitteessa: www.silmusolmu.fiLaita verkkokauppa helposti pystyyn Kotisivukoneen verkkokaupparatkaisun avulla. Tutustu ja kokeile kaksi viikkoa ilmaiseksi!

Pinterest

Muita julkaisuja Kotisivukone:lta