Kansallinen lastenliitto - verkkopalvelu ja tapahtumanhallinta

Tilaaja: Kansallinen Lastenliitto ry

Ajankohta: 2015

Toimittajan yhteyshenkilö: Jenni Voutilainen

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Webkehitys, Sisällönhallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Graafinen suunnittelu, Julkaisujärjestelmä CMS, Järjestöt ja yhdistykset, Valmisohjelmisto

post_image

Kansallinen Lastenliitto on valtakunnallinen, voittoa tavoittelematon lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö joka järjestää kerho-, leiri- ja tapahtumatoimintaa lapsille ja lapsiperheille ympäri Suomen. Tästä syystä heillä on tarve kerätä ilmoittautumisia verkossa.

Aiemmin tapahtumista oli tietoa useammalla eri sivustolla, missä oli omat haasteensa. Lastenliitto päätti helpottaa asiaa suunnittelemalla Avoinen kanssa yhden tyylikkään sivuston, josta löytyvät kaikki ilmoittautumiset ja muut keskeiset sisällöt.

Avoinen ProcessWire-järjestelmällä toteuttamalle sivustolle on liitetty Tapahtumanhallinta, jonka avulla ilmoittautumiset on helppo kerätä. Sen avulla myös laskut tapahtumista muodostuvat automaattisesti. Tämä on vähentänyt työmäärää liitossa olennaisesti. Pian Tapahtumanhallintaan tullaan kytkemään myös toiminnallisuus, jonka avulla ilmoittautujat voivat suoraan maksaa laskunsa.

Paremman tapahtumanäkyvyyden lisäksi uusi sivusto on tehnyt sisällönhallinnastakin vaivatonta. Sivustolle voi helposti vain lisätä tekstit ja kuvat sen pysyessä silti aina hyvännäköisenä.

Avoine sai Lastenliitolta kiitosta sivuston toimivuuden lisäksi myös sujuvasta yhteistyöstä projektissa.


www.lastenliitto.fi

Pinterest

Muita julkaisuja Avoine Oy:lta