”Kannattaa vaihtaa valokuituun mahdollisimman aikaisessa vaiheessa”

Tilaaja: Evolvit Oy

Ajankohta: 2012 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Mika Baggström

Tagit: Asiakaspalvelu, Projektinhallinta, Tietohallinto, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Asiantuntijapalvelut, IT, Konsultointi, Laitteet, Valmisohjelmisto, tietoliikenne, internetpalvelut, internetyhteydet, valokuituyhteys, valokuitu, asiakaskokemus, asiakaspalvelu

post_image

ICT-alan palveluyritys Evolvit otti käyttöönsä S1 Networksin valokuituyhteyden lokakuussa 2012. Tarve vaihtoon heräsi, kun aiemmin käytössä olleessa kuparilaajakaistassa ilmeni yhteyden laatuun liittyviä ongelmia. Yhteydet eivät myöskään olleet tarpeeksi nopeita Evolvitin tarpeisiin.

– Harmillisimpia tilanteita olivat yhteyden katkeamiset ja pätkinnät. Se aiheutti oikeasti hankaluuksia. Jos yhteys ei toimi, meidän työt seisovat saman tien. Se raha kilisee suoraan pois kassasta, Evolvit-konsernin tietohallinnosta vastaava Technical Manager Antti Mattila kertoo.

Laajakaista vaihdettiin S1 Networksin toimittamaan valokuituyhteyteen. Se on toiminut moitteettomasti.
– Yhteys on ollut täysin ongelmaton ja täyttänyt odotukset. Nopeuskin on aivan toista luokkaa kuin aikaisemmin.

Mattila uskoo, että valokuitu kestää ratkaisuna todella pitkään.
– Minun näköpiirissäni ei ole parempaa tekniikkaa. Valokuidun kapasiteetti mahdollistaa tarvittaessa valtavien tietomäärien siirtämisen pitkälle tulevaisuuteen.Evolvit Oy on ohjelmistoalan palveluyritys, joka palvelee isoja finanssialan asiakkaita ohjelmistokonsultoinnissa. Yrityksen palveluihin kuuluvat muun maussa tietovarastointi ja Business Intelligence -ratkaisut. Yritys toimii Espoossa, Tampereella ja Jyväskylässä. Evolvitin asiakkaita ovat muun muassa Säästöpankkiliitto, Helsingin kaupunki, Aktia ja Handelsbanken. www.evolvit.fi 

Suosittelija:

Asiakaspalvelu toimii Valokuituyhteyden käyttöönotto kävi näppärästi ja palvelu oli joustavaa: Evolvitin toivomukset otettiin huomioon pakettia suunniteltaessa. Kokemuksensa pohjalta Mattila suosittelee valokuituyhteyttä, jos yhteys on kriittinen asia liiketoiminnalle. – Kannattaa vaihtaa valokuituun mahdollisimman aikaisessa vaiheessa eikä tapella kuparien kanssa. Hintakaan ei ole enää niin kallis. Siirtoprosessiin pitää toki varata hetki aikaa, mutta aika yksinkertaistahan tämä siirtokin oli, Mattila sanoo. S1 Networksin ennakoivaan palveluasenteeseen Evolvitillä ollaan oltu tyytyväisiä. Palvelu on kriittinen asia tietoliikenneyhteyksissäkin. – Valokuitu on toiminut ongelmitta, joten aika harvoin on tarvinnut olla yhteydessä S1 Networksiin. Tarvittaessa henkilöt on saanut kuitenkin hyvin kiinni, Mattila kertoo.

Antti Mattila

Pinterest

Muita julkaisuja S1 Networks Oy:lta