Kanadan luonnonvaraministeriö (Natural Resources Canada)

Tilaaja: Kanadan luonnonvaraministeriö (Natural Resources C

Ajankohta: 2016 -

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Tietohallinto, Laadunvarmistus, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Valmisohjelmisto, paikkatietoaineistot, Paikkatietopalvelujen monitorointi

GeoConnections on Kanandan luonnonvaraministeriön johtama kansallinen yhteisaloite, jonka tarkoituksena on parantaa paikkatiedon saatavuutta Kanadan paikkatietoinfrastruktuurin kehittämisen, yhdistämisen ja käytön kautta. Kolmen viisivuotisen jakson aikana on panostettu merkittävästi online-resurssiverkoston luontiin, jonka tarkoituksena on parantaa paikkatiedon jakamista, käyttöä ja yhdistämistä Kanadassa.

GeoConnectionsin tavoitteena on pitää Kanada edelläkävijänä web-pohjaisen paikkatiedon saatavuudessa, jakamisessa ja käytössä. Palvelun laatu on avainasemassa helposti saavutettavan ja arvoa tuottavan paikkatietoinfrastruktuurin kehityksessä. Työkalun löytäminen palvelujen saatavuuden seurantaan olikin täten luonnollinen askel Kanadan luonnonvaraministeriölle. Organisaatio käyttää Spatineon kehittämää Geospatial Web Service Harvesteria tunnistaakseen Kanadan paikkatietoinfrastruktuuriin kuuluvat organisaatiot sekä monitoroidakseen palveluitaan ja raportoidakseen niistä. Saamalla ajantasaista tietoa palvelun laadusta he pystyvät tunnistamaan korkean saatavuuden palvelut sekä osoittamaan mahdolliset kehitystä vaativat kohdat.

Pinterest

Muita julkaisuja Spatineo Oy:lta