Kampanja: Unitech PA700 Standard ja Healthcare rugged Android PDA integroiduilla 1D/2D ja RFID lukijoilla: 4.7" aurinkoluettava, 1.5GHz dual core, IP65, -10°C .

post_image

Unitech PA700 on tehokas, kestävä ja kevyt isolla näytöllä varustettu all-in-one –tyyppinen tiedonkeruu- ja tilauspääte älypuhelin-ominaisuuksilla. Prosessorina PA700:ssa on tuplaytiminen 1.5GHz prosessori ja siinä on aurinkoluettava tarkka 4.7” kapasitiivinen kosketusnäyttö (450 nit, 312 ppi, 1280 x 720 pikseliä). Käyttöjärjestelmänä laitteessa on Android 4.3. PA700 on rakenteeltaan erittäin kestävä, sillä laitteen suojaustaso on IP65, näytön materiaalina on Corning Gorilla Class 3 ja kotelon materiaalina on alumiini-magnesium seosta kestäen pudotuksen 1.2 m korkeudelta betonille. PA700:n käyttölämpötila on -10°C … +50°C.

PA700 Healthcare versio on tarkoitettu terveydenhoitoalan käyttöön, sillä siinä bakteereja hylkivä pintamateriaali. Laite on myös IP65 suojattu, joten sen pinta voidaan kokonaisuudessa puhdistaa myös antiseptisellä puhdistusaineella.

PA700:ssa on integroitu 1D CCD viivakoodilukija, jonka lisäksi on saatavilla optiona 1D/2D Area Imager lukija. Laitteen langattomat yhteydet ovat RFID-lukija/kirjoittaja (HF/NFC), Bluetooth 4.0, WLAN, 3.75G ja GPS. Akku on vaihdettava ja sen teho on 3220mAh.

PA700 mukana tulee Unitechin kehittämä 12Manage pilvi-pohjainen etähallintasovellus Unitechin tableteille ja PDA-laitteille ja niiden sovelluksille, mahdollistaen yksittäisen laitteen tai useamman laitteen yhtäaikaisen 24/7 seurannan ja hallinnoinnin riippumatta laitteiden sijainnista. 12Managen avulla voidaan myös seurata laitteiden kriittisiä parametreja kuten sijaintia, akun varausastetta, CPU kuormitusta, backup-akun tilaa ja muistin käyttöä. 12Managen avulla voidaan keskitetysti tehdä päivitykset, muutokset sovelluksiin, rajoittaa/estää tiettyjen sovellusten käyttöä, muuttaa konfiguraatiota...

PA700:sta löytyy myös tuki TeamViewer® -sovellukselle.

Linkki tuotetietoihin: Unitech PA700

Bloggaus Kampanja: Unitech PA700 Standard ja Healthcare rugged Android PDA integroiduilla 1D/2D ja RFID lukijoilla: 4.7" aurinkoluettava, 1.5GHz dual core, IP65, -10°C .
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Timeless Technology:n kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakkuudenhallinta CRM
Logistiikka
Myynti
Toiminnanohjaus ERP
Android
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Timeless Technology:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Business Intelligence ja data-analytiikka tulivat osaksi kaikkea liiketoimintaa
Nordic Digital Business Summit torstaina 5.10. - liput 20 % alennuksella ite wikin alennuskoodilla
Parhaat mainosmediat Suomessa - tutkimus: printtimedia päihittää Facebookin
EU:n tietosuoja-asetus GDPR tulee, tässä kaikista tärkein toimenpide tehtäväksi!
City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi
Näin tunnistat hakkerin verkossasi - Kyberturvallisuus vaatii yrityksiltä reagointikykyä