Kalevala Koru - Suomalaista käsityötä jo vuodesta 1937

Tilaaja: Kalevala Koru

Tagit: Markkinointi, Myynti, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, iOS, Kauppa, Valmistava teollisuus, Valmisohjelmisto, b2c, B2C-verkkokauppa, Messut, Tapahtumat

post_image

Kaikki Kalevala Korun korkealaatuiset kulta-, hopea- ja pronssikorut suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Myös Catcher on kotimainen, Suomessa kehitetty tuote. App Studios Finland toteutti Kalevala Korulle sekä Catcher-messutyökalun että selainpohjaisen korukisan lokakuussa 2015. Tuotepäällikkö Mari Kotka kertoo kokemuksistaan näin:

”Keräsimme välitöntä asiakaspalautetta Evolution Series by Nightwish -tuotelanseerauksestamme kysymällä vastaajilta heidän suosikkikoruaan sarjassa sekä messuilla että verkossa. Samalla keräsimme myös markkinointilupia. Kiitoksena vastaajille ohjasimme heidät käyttämään alennuskoodin suoraan verkkokauppaamme.

I Love Me sujui kokonaisuutena mukavasti. Meillä oli tyylikäs ja toimiva osasto, ja App Studiosin toteuttamat sisällöt toimivat hyvin sekä messuilla että Facebook-kilpailuna.”

Pinterest

Muita julkaisuja App Studios Finland Oy:lta