Kaakko 135° infonäytöt

Tilaaja: Cursor Oy

Ajankohta: 2013 - 2014

Toimittajan yhteyshenkilö: Pekka Lähde

Tagit: Julkaisujärjestelmä CMS, Markkinointi, Viestintä, Pilvipalvelut / SaaS, Integraatiot, Webkehitys, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Laitteet, digital signage

post_image

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy palvelee Kaakon alueen yrittäjiä sekä matkailijoita Kaakko 135-portaalinsa avulla. Alueen matkailijoita palvelemaan sijoitettiin sähköisiä matkailupisteitä Pyhtäälle ABC Majakkaan, Kotkaan Jumalniemen kauppakeskukseen, Virolahdelle Vaalimaan Rajahoviin sekä Virojoelle Harry's River Cafen yhteyteen.

Infopisteissä esitetään seudun matkailutarjontaa sekä infosisältönä että kosketusnäyttösisällön kautta. Valikon kautta käyttäjä voi siirtyä selailemaan Kaakko135-sivustoa, seuraamaan Kaakon sosiaalisen median sisältöjä sekä saa ajantasaista tietoa tapahtumista ja matkailukohteista. Seudun palvelutarjoajia ja niiden sijaintia voi tarkastella myös mobiilikartan avulla. Infopisteet palvelevat suomen, venäjän ja englannin kielillä. Infopisteissä on myös esitejakelua.

Infopisteiden koordinoinnista on vastannut Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy sekä teknisestä toteutuksesta sekä projektinjohdosta kumppanimme iTravel Oy. Toteutimme projektiin kosketusnäyttövalikko-kokonaisuuden. Näyttösisältöä hallinnoidaan luonnollisesti iDiD-järjestelmällä.

Pinterest

Muita julkaisuja ConnectingTalents Oy:lta