Joupet Oy:ssä työmäärä ei ole räjähtänyt käsiin, vaikka kasvuvauhti on huima

Tilaaja: Joupet Oy

Tagit: BI ja raportointi, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, Rakentaminen, Valmisohjelmisto, Infra, tuntikirjaus, laskutus, kirjanpito, Adminet

post_image

Maanrakentamiseen erikoistunut perheyritys Joupet Oy sai Adminetistä tukea huimalle kasvulleen. Yrityksen liikevaihto on saatu tuplattua jo toista vuotta peräkkäin, mutta työmäärä on tästä huolimatta pysynyt hallinnassa reilu vuosi sitten käyttöönotetun järjestelmän avulla:


 Adminetin käytön aloittaessamme liikevaihtomme oli alle miljoonan ja nyt jo neljä, joten se on noussut tänä aikana aivan hirveästi. Laskujen maksaminen ja tekeminen oli jo pari vuotta sitten kova homma. En voi kuvitellakaan, millaista se olisi nyt, miettii taloushallinnosta vastaava Marjut Myllylä.

Myös muilta työntekijöiltä on saatu kiitosta uusista toimintatavoista:

– Aiemmin käytössämme oli paperiset tuntikortit, nyt työntekijät täyttävät tuntinsa Adminettiin kännykällä tai tietokoneella. Kuulemma tunnit on yllättävän helppo täyttää mobiilisti kännykän kautta, kun sen oppii, toimitusjohtaja Petri Myllylä toteaa.

Seurannassa päästiin reaaliaikaan:

– Perinteinen kirjanpito tulee niin jälkijunassa, ettei siinä oikeastaan ehdi tehdä muuta kuin todeta tilikauden jälkeen, että siinä se nyt meni. Nyt on hirveän helppoa, kun pystyy seuraamaan taloutta reaaliajassa ja reagoimaan asioihin saman tien, Marjut kertoo.

Kokonaisvaltainen järjestelmä on tuonut helpotusta arkeen:

– Adminet on vaikuttanut arjen tekemiseen ihan hirveästi. Olen monta kertaa miettinyt, kuinka voisimme pärjätä ilman Adminettiä, toteaa Marjut.

Lue koko haastattelu >>

Suosittelija:

"Suosittelen ehdottomasti Adminettiä muillekin maanrakennusalan yrityksille."

Marjut Myllylä

Pinterest

Muita julkaisuja Admicom Oy:lta