JeTy Oy palasi Moveniumin asiakkaaksi

Tilaaja: JeTy Oy, siivous- ja kotiapupalvelut

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Pilvipalvelut / SaaS, Android, iOS, Kiinteistöala, Rakentaminen, Laitteet, Valmisohjelmisto, työajanseuranta, siivousala, kotipalvelut

post_image

Siivous- ja kotiapupalveluita tuottava JeTy Oy käytti Moveniumin Työajanseurantaa useiden vuosien ajan, mutta siirtyi sitten toisen yrityksen tuotteeseen. Tänä vuonna JeTy palasi takaisin Moveniumille. 

JeTyllä on tällä hetkellä 44 työntekijää ja perustaja Jyri Hautamäen mukaan porukkaa palkataan koko ajan lisää. “Tämä on paras vuosi ikinä. Töitä riittää ja firma kasvaa koko ajan,” toteaa Jyri. JeTy on Hyvinkää-Riihimäki-alueen suurin toimija alallaan.

“Hölmöt lähdimme tyhmään juttuun mukaan, kun siirryimme taannoin toiseen järjestelmään”, vastasi Jyri, kun kysyin, miksi he palasivat meidän asiakkaaksemme. “Tuote, johon vaihdoimme, ei toiminutkaan luvatulla tavalla.”

Jyrin isä Ismo Hautamäki lisää: “Moveniumin työajanseuranta helpottaa asiakkaittemme laskuttamista merkittävästi. Tällä alalla työperäistä laskutettavaa tietoa tulee paljon ja Moveniumin tuote on näiden päivittäiseen hallintaan maailman kätevin.”

JeTyn työntekijät leimaavat työaikoja matkapuhelimillaan hyödyntäen TimeTracker-tuotteemme GPS-paikannusta: työaikojen leimaaminen onnistuu vain määrätyillä alueilla; laskutettavan työn mittaaminen alkaa ja päättyy asiakkaan parkkipaikalla. Työntekijät leimaavat toki matka-ajatkin palkanmaksua varten. “Tämä on äärimmäisen helppo ja toimintavarma järjestelmä, joka toimii työntekijöilläkin aina”, toteaa Jyri.

Tapaaminen Hautamäkien kanssa eteni uusien tuoteominaisuuksien esittelyyn ja tuotekehitysideoiden pallotteluun. Terveisiä lähti siis myös tuotekehitystiimillemme. Lähtiessäni Jyri sanoi jotain, mikä lämmitti aidosti: “Tuntuu hyvältä, että käytte jututtamassa asiakkaita. Tulee tunne, että otatte meidät tosissanne.”

Näin JeTy käyttää Movenium Työajanseurantaa:
• Työntekijät leimaavat kurinalaisesti työaikojaan, lisäten tarpeellisia huomautuksia administraattorille
• Tuote mahdollistaisi myös tietojen jälkikäteen syöttämisen, mutta reaaliaikaisella leimaamisella saadaan aidosti tarkkaa työaikatietoa
• Kohteisiin pääsee leimaamaan työaikoja vain, jos ollaan kohteen alueella
• Työnantaja ylläpitää työaikatietoja päivittäin, mahdollistaen tarkat laskut asiakkailleen

Suosittelija:

Moveniumin työajanseuranta helpottaa asiakkaittemme laskuttamista merkittävästi. Tällä alalla työperäistä laskutettavaa tietoa tulee paljon ja Moveniumin tuote on näiden päivittäiseen hallintaan maailman kätevin.

Ismo Hautamäki

Pinterest

Muita julkaisuja Movenium:lta