IT-tuen ja -ylläpidon ulkoistaminen on ehdottomasti paras ratkaisu

Hoitokoti Päiväkumpu ei tarvitse omaa IT-tukea

Hoitokoti Päiväkumpu tarjoaa yksityisiä hoitopalveluja turvallisissa ja kodinomaisissa ryhmäkodeissa. Ryhmäkodit on tarkoitettu päivittäisissä toiminnoissaan apua tarvitseville asukkaille. Päiväkummulla on pääkaupunkiseudulla seitsemän palvelupistettä sekä liikkuvat yksiköt, kuten kodinhoito-, kotisiivous-, kotihoito- ja kotisairaanhoitopalvelut.
Hoitokoti Päiväkummussa on 160 työntekijää ja vajaat 70 työasemaa. Lisäksi kiertävillä työntekijöillä sekä johdolla on käytössään liikkuvan työn ratkaisut. Asiakkaan oma palvelin on sijoitettu VoiceLinkin konesaliin ylläpito- ja vuokraussopimuksella. Palvelimen lisäksi VoiceLink on toimittanut asiakkaalle työasemia.

”IT-tuen ja -ylläpidon ulkoistaminen on meille ehdottomasti paras ja kustannustehokkain ratkaisu”


Hoitokoti Päiväkumpu on VoiceLinkin ensimmäisiä asiakkuuksia. Päiväkummun toimitusjohtaja Anne Kangas kertoo, että VoiceLinkissä on töissä hänelle tuttu ICT-alan ammattilainen, joten suositukset olivat alusta alkaen kunnossa.
Kangas ei näe järkeväksi palkata omaa IT-tukihenkilöä. Ulkoistettu käyttäjä- ja etätuki takaa työntekijöille nopean avun vikatilanteissa yhdestä palvelunumerosta. Huolto saadaan myös tarvittaessa paikan päälle. ICT-alan ammattilaiset osaavat asiansa, ja jatkuva koulutus takaa viimeisimmän teknologiatietämyksen.

”Yrityksenä etsimme koko ajan kustannustehokkaampia ratkaisuja kaikessa toiminnassa. IT-tuen ja -ylläpidon ulkoistaminen on meille ehdottomasti paras ja edullisin ratkaisu. Minun ei tarvitse miettiä tuen tuuraajaa lomien ja muiden poissaolojen ajaksi. Osaava henkilö on aina käytössämme”, jatkaa Anne Kangas.

Osa työtekijöistä on tien päällä lähes koko työpäivän: kentältä raportoidaan mm. potilastietoja Domacare-mobiilisovelluksen avulla. Hoitokoti Päiväkumpu -konsernissa on käytössä suojattu VPN-etäyhteys, jolla voidaan päästä turvallisesti käsiksi palvelimen tietoihin mistä tahansa. Tieto liikkuu reaaliajassa järjestelmiin, ja seuranta on helppoa. Lisäksi käyttäjähallinta on keskitetty: samoilla tunnuksilla voi kirjautua koneelle, intraan jne.

Office 365 -lisensseillä uusia ominaisuuksia ja kustannussäästöjä

Office 365 -lisenssien käyttöönotto mahdollisti henkilökunnalle isommat sähköpostilaatikot sekä alensi järjestelmäkustannuksia. Officen perussovellukset ovat ahkerassa käytössä. Office 365 -ratkaisun ansiosta yritys saa liudan lisäominaisuuksia, esimerkiksi tallennustilaa pilvestä sekä videoneuvottelut.

Suosittelija:

”Ylläpitosopimus oman tarpeen mukaan” ”Yhteistyö VoiceLinkin kanssa on helppoa, palvelua nopeaa ja ystävällistä. Tuki- ja ylläpitosopimuksen laajuus on hyvä mitoittaa oman tarpeen mukaan. Yritysjohdon kannattaa miettiä, riittääkö tuki toimistoaikana vai tarvitaanko tietotekniikka-apua myös iltaisin ja viikonloppuisin. Näin asiakas saa tarvitsemansa tuen toivotulla vasteajalla, ja liiketoiminta ei pysähdy järjestelmävian takia”, neuvoo toimitusjohtaja Kangas.

Anne Kangas, Toimitusjohtaja

Referenssi IT-tuen ja -ylläpidon ulkoistaminen on ehdottomasti paras ratkaisu
Tilaaja: Hoitokoti Päiväkumpu –konserni
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakaspalvelu
Hankinta
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tuotekehitys ja suunnittelu
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
Konesalipalvelut
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Tietoturva
Käyttäjähallinta
Microsoft
Windows
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Huolto ja korjaus
Laitteet
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
IT-infra It-Loppukäyttäjäpalvelut pilvipalvelut Microsoft Office 365 F-Secure WatchGuard HP Global Voicelink GVL Oy Voicelink Elinkaarenhallinta palvelut WatchGuard Gold Partner Hp Gold Partner
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Global VoiceLink GVL OY:lta

Referenssi VoiceLink vastaa koko IT-järjestelmän toimivuudesta

Asuntovälittäjä Kahdeksas päivä luottaa pilvipalveluihin Kahdeksas päivä Oy on yksi Suomen suurimmista Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, +35 muutaTietohallinto, Viestintä, Dokumenttien hallinta, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, Konesalipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoturva, It-omaisuuden hallinta, Microsoft, Windows, Kiinteistöala, Asiantuntijapalvelut, Laitteet, Tuki- ja ylläpitotyö, Huolto ja korjaus, Toteutustyö, asiakaspalvelu, IT-palvelukokonaisuus, Sharepoint, Microsoft Office 365, O365, pilvipalvelut, integrointi, XaaS, iaas, paas, HP, Hp Gold Partner, WatchGuard, WatchGuard Gold Partner, F-Secure, F-Secure Gold Partner, Voicelink, Global Voicelink GVL Oy

Bloggaus Oletteko valmistautuneet verkkohyökkäyksiin ? Hakkerit valjastivat kodinkoneita aseikseen

Palvelimet, työasemat, verkkolevyt, tulostimet eivät ole enää pelkästään hyökkäyksien apuvälineitä vaan myös Lue lisää..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, Tietohallinto, +23 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Big Data, IoT, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, Tietoturva, Microsoft, Windows, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, IT-konsultointi, asiakaspalvelu, avaimet käteen ratkaisut

Referenssi VoiceLink toimii kuin oma lääkäri. Tuntee, tutkii ja tekee diagnoosin nopeasti

Asianajotoimisto J. Rajamäki Oy palvelee yksityis- ja yritysasiakkaita kaikissa laki- ja oikeudenkäyntiasioissa. Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Myynti, Tietohallinto, +32 muutaViestintä, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, It-omaisuuden hallinta, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoturva, Microsoft, Sharepoint, Windows, Asiantuntijapalvelut, Huolto ja korjaus, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Microsoft Office 365, O365, pilvipalvelut, integrointi, Sharepoint, It-Loppukäyttäjäpalvelut, IT-palvelukokonaisuus, XaaS, iaas, paas, HP, Hp Gold Partner, WatchGuard, WatchGuard Gold Partner, F-Secure, F-Secure Gold Partner, Voicelink, Global Voicelink GVL Oy

Referenssi IT-ratkaisu räätälöidään asiakkaan mukaan / Hakonen Solutions Oy

Arvostamme VoiceLinkin asiakaslähtöistä toimintatapaa ja osaavaa henkilökuntaa Hakonen Solutions Oy on jo viidennessä Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Hankinta, Projektinhallinta, +29 muutaTietohallinto, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, Konesalipalvelut, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Tietoturva, Käyttäjähallinta, Microsoft, Windows, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, pilvipalvelu, Palvelinvarmistus, konesalipalvelut, työasemat, virtualisointi, VMware, avaimet käteen ratkaisut, HP, Hp Gold Partner, WatchGuard, WatchGuard Gold Partner, F-Secure, F-Secure Gold Partner, Global Voicelink GVL Oy, Voicelink

Referenssi Säästöä puhelukuluissa jopa 50 %

Asianajotoimisto Kasanen & Vuorinen Oy ulkoisti IT- ja puhelinjärjestelmän ylläpidon VoiceLinkille – säästöä Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Hankinta, Tietohallinto, Tuotekehitys ja suunnittelu, +37 muutaViestintä, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, Käyttäjähallinta, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoturva, Microsoft, Windows, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Laitteet, Tuki- ja ylläpitotyö, asianajotoimistot, viestintäratkaisut, IT-ulkoistuspalvelut, It-Loppukäyttäjäpalvelut, Microsoft Office 365, Yritystietoturva, Tietoturvapalvelut, pilvipalvelu, palomuuripalvelut, laitteiden asennukset, laitteiden ylläpito, palvelin, työasemat, Global Voicelink GVL Oy, HP, Hp Gold Partner, WatchGuard, WatchGuard Gold Partner, F-Secure, F-Secure Gold Partner

Referenssi ”Minulle esitetään aktiivisesti parannusehdotuksia”

Temet uudisti koko ICT-ympäristönsä Temet Oy toteuttaa erilaisia suojaratkaisuja, joita käytetään väestönsuojelussa sekä Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Projektinhallinta, Tietohallinto, +29 muutaTuotanto, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoturva, Käyttäjähallinta, Microsoft, Windows, Valmistava teollisuus, Huolto ja korjaus, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, O365, IT-infra, palvelimet, pilvivarmistus, IT-konsultointi, Microsoft Office 365, avaimet käteen ratkaisut, HP, Hp Gold Partner, WatchGuard, WatchGuard Gold Partner, F-Secure, F-Secure Gold Partner, Global Voicelink GVL Oy, Voicelink

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Oppimisen tulevaisuus - oppia.fi loi alustan osaamisen ylläpitoon
Tekoälypohjainen ohjelmistokehitys automoi ohjelmistotuotannon prosesseja
Accountor Enterprise ja Vainu yhteistyöhön - Vainu integroituu nyt Dynamics 365 Salesiin