IT Networking Day/HUB13 -avajaisten agiilistriimaus

post_image

Kaisaniemenkatu 13:een kokoontui 18.9.2014 pitkälle toistasataa IT-alan tekijää ja näkijää IT Networking Dayn ja HUB13:n avajaisten esityksistä ja pöhinästä nauttimaan - ja varmasti hieman verkostoitumisesta koituvat hyödytkin taka-ajatuksissaan.


Infocrea Oy striimasi eli suoratoisti tilaisuuden esitykset Livestream.comin ITstriimIT-kanavalleen, missä ne ovat edelleen katsottavissa. Pöhinäpuolesta on enemmän still-kuvia itewiki-blogauksessa tilaisuudesta (jonka loppuun on myös upotettu striimitallenteet).

Sekä ITstriimIT- että Infocrea-fi -kanavienkin livet voi asiakas muuten helposti "upottaa" (embed) haluamassaan koossa myös omille nettisivuilleen. Embed-koodi löytyy Livestream-tapahtumasivun ylimmän otsikkokentän alareunasta, Facebook- ja Twitter -jakonappien vasemmalta puolelta.

(Otsikon agiilistriimaus tarkoittaa lähinnä sitä, että tilaisuudessa ei käytetty äänentoistoa, eikä etukäteen yleisön kanssa interaktiiviseksi arvioitua tilaisuutta kannattanut lähteä monimutkaistamaan "mikityksillä". Minkä takia audion laatu ei ole sitä, mitä se voisi olla.)

Pinterest

Muita julkaisuja Infocrea Oy:lta