IT-kumppanuudella liiketoiminta digitalisaation vaatimalle tasolle

Tilaaja: Adara Pakkaus Oy

Tagit: BI ja raportointi, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Integraatiot, Käyttäjähallinta, Ohjelmistokehitys, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, IBM, Open source, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Toteutustyö, B2B verkkokauppa, IT-palvelut, Toiminnanohjaus, liiketoiminnan digitalisointi

post_image

Adara Pakkaus Oy tarjoaa kaikki pakkaamiseen liittyvät ratkaisut suunnittelusta ja materiaaleista pakkausautomaatioon ja logistiikkaan. Adara palvelee asiakkaitaan Suomen lisäksi Skandinaviassa ja Baltian maissa.


Bitwisen ja  Adaran välinen kumppanuus on käsittänyt monta erilaista projektikokonaisuutta perinteisemmästä IT-palveluiden ulkoistuksesta modernin verkkokaupan rakentamiseen. Yhteistyön aikana Bitwise on päässyt näyttämään oikeastaan koko osaamisskaalaansa.

Bitwise on toteuttanut Adaralle, mm.:
  • B2B-verkkokaupan
  • toiminnanohjausjärjestelmän pakkaustoiminnan ohjaukseen
  • viestinvälitysratkaisun yritysten erilaisten toiminnanohjausjärjestelmien välille
  • tiedonkeruu- ja raportointipalveluita
  • IT-palveluiden ulkoistamisen Bitwiselle

Suosittelija:

Adaralle on valittu yhteistyökumppaneiksi alansa asiantuntijoita toimintoihin, jotka eivät ole Adaran ydinosaamista. Yhteistyökumppaneiden valinnan lähtökohtana on ollut, että he ovat alansa huippuja, kuten Bitwise. Emme ole katuneet valintaamme missään vaiheessa. Yhteistyön ansiosta Adaran ICT-ympäristö sekä järjestelmien käytettävyys ja häiriöttömyys on parantunut. Bitwisen esittämät ratkaisut ovat tehostaneet liiketoimintaamme ja olemme saaneet poistettua manuaalisia työvaiheita. Tätä kautta prosessimme ovat virtaviivaistuneet ja virheet vähentyneet. Ratkaisut mahdollistavat myös 24/7 –palvelut.

Tiia Tuominen, Paukkausyksikön johtaja

Pinterest

Muita julkaisuja Bitwise Oy:lta