Insplan Oy: Adminet on ehdoton työkalu kasvuyritykselle

post_image

Porvoossa toimivalla energia- ja infrastruktuurialan projektinjohtotalo Insplan Oy:llä oli alusta alkaen vahva visio kasvusta ja sitä haluttiin tukea toimivilla työkaluilla. Oleellista oli, että omaa työaikaa ei jouduta käyttämään arjen rutiinien pyörittämiseen. Adminet on ehdoton työkalu kasvuyritykselle

Adminet oli luonteva valinta yrityksen toiminnanohjaukseen, sillä toimitusjohtaja Mika Seppäsellä oli siitä hyvät kokemukset aiemman työnantajan palveluksesta:

"Meillä oli tavoitteena vahva kasvu ensimmäisen vuoden aikana. Adminet on mahdollistanut oman työajan järkevän käytön. Ilman sitä olisi joutunut tekemään manuaalisia hommia, kiikuttamaan laskuja kirjanpitäjälle ja muuta ylimääräistä. Adminet on ollut omana työkaluna ihan ehdoton."


Ajantasainen seuranta helpottaa kasvun ohjaamista

Seppäsen mielestä Adminetin tärkein yksittäinen työkalu kannattavan kasvun ohjaamisessa on data-analysaattori – raportointityökalu, jolla yrityksen kirjanpidon, sisäisen laskennan ja kohteiden lukuihin pääsee porautumaan aina tositetasolle asti:

"Data-analysaattori on ehdottomasti isoin helpotus ja tosi hyvä työkalu seurannassa, kun järjestelmä analysoi kohteiden todelliset tapahtumat. Data-analysaattorista saan helposti kaiken liiketoiminnassa tarvitsemani tiedon."


Automatiikka tuo sujuvuutta arkeen

Reaaliaikaisen seurantatiedon lisäksi Seppänen korostaa Adminetin automatiikan ja palvelujen merkitystä kannattavan kasvun tukemisessa. Manuaalisen työn poistuminen näkyy arjen sujuvuutena, kun aikaa ei tarvitse käyttää erilaisiin tiedonsiirtoihin ja tallennuksiin:

"Sanoisin että kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelu sekä kaikki automatisoidut toiminnot tukevat suoraan meidän toimintaamme. Automatiikka vapauttaa omaa työaikaa muuhun hommaan. Merkittävää helpotusta tuovat ihan jo pelkät alv-maksatukset, verotilihoidot ja se, ettei tarvitse erikseen toimia pankin kanssa tai käsitellä verokortteja."


Sähköinen toiminnanohjaus keventää henkilöstökuluja

Adminetin avulla Insplanilla on päästy papereista lähes kokonaan eroon. Seppänen arvioi, että vanhanaikaisella toimintamallilla yritykseen olisi jo pitänyt palkata yksi henkilö hoitamaan juoksevia asioita:

"Adminetin sähköinen toimintatapa ja automatisoidut toiminnot antavat minulle mahdollisuuden hoitaa taloushallinnonkin asiat oman työn ohella. Luulisin, että ilman Adminettiä meidän olisi palkattava yksi henkilö hoitamaan taloushallintoa, laskutusta ja muita asioita, eli kohtuullisen isosta säästöstä puhutaan ohjelmistokuluista huolimatta."


Suosittelija:

Mika Seppänen, Toimitusjohtaja

Referenssi Insplan Oy: Adminet on ehdoton työkalu kasvuyritykselle
Tilaaja: Insplan Oy
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
BI ja raportointi
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Rakentaminen
Valmisohjelmisto
Adminet automatisointi raportointi ja analysointi kirjanpito Palkanlaskenta kalustonhallinta Laskutusohjelma
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Admicom Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi
Näin tunnistat hakkerin verkossasi - Kyberturvallisuus vaatii yrityksiltä reagointikykyä
The Future of Finance - Taloushallinnon tulevaisuus on jo täällä ja sen ytimessä on data
Sytyttääkö PeaceMaker sodan it-alalle? Reaktorin rekrytointikanava ärsyttää kilpailijoita
Internet on vapauttanut osaamisen jakelun - suomalainen verkkokoulutusalusta TWID hakee kansainvälistä kasvua
Jatkuvuudenhallinta ICT:n näkökulmasta - WannaCry yllätti monet yritykset housut nilkoissa