Infrastone Oy

post_image

Business Intelligence –palvelujen tarjoaja luottaa ValueFrameen

Infrastone Oy on vuonna 2002 perustettu hyvinkääläinen asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa ratkaisuja liiketoimintatiedon hallintaan ja analytiikkaan. 12 hengen yritys auttaa asiakkaitaan hyödyntämään informaatiota päätöksenteossa ja tukee heidän operatiivisia prosesseja erilaisilla raportointiratkaisuilla. Infrastone on Suomen ensimmäinen QlikView-teknologioihin erikoistunut toimija.

Vaivaton ratkaisu toi tehokkuutta

Infrastonen osakas Harri Vesterinen kertoo, että yritys kaipasi lisää tehokkuutta liiketoimintaansa sekä läpinäkyvyyttä prosesseihin. Laskutuksessa sekä asiakkuuksien ja projektien hallinnassa oli tehostettavaa. Vesterinen oli käyttänyt ValueFramea aikaisemmassa työpaikassaan ja oli kokenut järjestelmän hyväksi. Niinpä hän päätti nytkin hankkia ValueFramen, koska tiesi sen olevan sopiva ratkaisu myös Infrastonelle.

Käyttöönottoprojekti sujui Vesterisen mukaan nopeasti. Hän kertoo, että kynnys ottaa ValueFrame käyttöön on matala, koska parametroitavuus tekee ratkaisusta vaivattoman. Myös käyttöönottokonsultin palvelu ja tehokkuus saa Vesteriseltä kiitosta. Vanhoista excel-tiedostoista tiedot siirtyivät helposti ValueFrameen.

ValueFramen data päätöksenteon tukena

ValueFramea käytetään Infrastonella asiakkuuksien hallintaan sekä projektien tuntien kirjaukseen, työajanseurantaan, laskutukseen sekä kaikesta tästä syntyvän tiedon hallintaan. Tätä tietoa Infrastone käyttää päätöksentekonsa tukena. Laskut luodaan kirjattujen tuntien perusteella ValueFramessa, josta ne siirtyvät automaattisesti Netvisor-taloushallintojärjestelmään. ”ValueFrame säästää työaikaa hirveästi ja luo tehokkuutta sekä läpinäkyvyyttä. Nyt voimme keskittyä asiakaslisäarvon tuottamiseen paremmin”, Vesterinen kertoo Merkittävimpinä hyötyinä hän näkeekin juuri ajansäästön ja läpinäkyvyyden ja pitää niitä liiketoiminnan kannalta kriittisinä asioina.

Infrastonen liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja ValueFrame skaalautuu sen mukaan, miten yritys kehittyy. Vesterinen kertoo, että Infrastonen tyyppiseen palveluja myyvään liiketoimintaan ValueFrame sopii erinomaisesti. ”ValueFrame maksoi itsensä takaisin jo yhdessä kuukaudessa, kun saimme laskut lähtemään, ja järjestelmä toi läpinäkyvyyden toimintaamme”, hän kehuu.

Referenssi Infrastone Oy
Tilaaja: Infrastone Oy
Toimittajan yhteyshenkilö:
Harri Vesterinen
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
BI ja raportointi
Business Intelligence Qlikview
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja ValueFrame Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi
Näin tunnistat hakkerin verkossasi - Kyberturvallisuus vaatii yrityksiltä reagointikykyä
The Future of Finance - Taloushallinnon tulevaisuus on jo täällä ja sen ytimessä on data
Sytyttääkö PeaceMaker sodan it-alalle? Reaktorin rekrytointikanava ärsyttää kilpailijoita
Internet on vapauttanut osaamisen jakelun - suomalainen verkkokoulutusalusta TWID hakee kansainvälistä kasvua
Jatkuvuudenhallinta ICT:n näkökulmasta - WannaCry yllätti monet yritykset housut nilkoissa