Iltapulu iOS- ja Android- sovellukset

Tilaaja: Gags Media Oy

Toimittajan yhteyshenkilö: Kare Souru

Tagit: iOS, Android, Mobiilikehitys, Toteutustyö, Urheilu, viihde ja virkistys

post_image

Iltapulu on Telkku.comin ideoijana ja vetäjänä tutuksi tulleen Anssi Kivirannan vuonna 2012 lanseeraama verkko- ja mobiilipalvelu, joka tarjoaa kaikkien Suomessa vapaasti katsottavissa olevien tv-kanavien ohjelmatiedot yhdessä helppokäyttöisessä näkymässä. Palvelun taustalla oleva Gags Media Oy valitsi Iwa Labsin palvelun iOS- ja Android-versioiden toimittajaksi.

Iltapulun ideana on tarjota ohjelmatiedot kootusti yhdessä näkymässä mahdollisimman helppokäyttöisellä tavalla. Mobiilisovellusten avulla voi selailla ohjelmatarjontaa päivittäin ja kanavittain sekä hakea ohjelmista lisätietoa kuten elokuvien trailereita tai IMDB-palvelun tarjoamia tietoja. Omat suosikkiohjelmat voi tallentaa sovelluksen muistiin ja sovellus osaa muistuttaa niistä ohjelman alkaessa. Rekisteröityneille käyttäjille on lisäksi tarjolla muita ominaisuuksia kuten omien suosikkiaikojen tallennus ja ohjelmien kommentointi.

Ilmaiset Iltapulu iOS ja Android -sovellukset ovat ladattavissa Apple App Store ja Google Play –sovelluskaupoista. Iltapulun verkkoversioon voit tutustua osoitteessa www.iltapulu.fi.

Suosittelija:

Iltapulun idea on tarjota paljon tietoa yhdessä näkymässä. Tällöin palvelun selkeyden ja helppokäyttöisyyden merkitys korostuu. Valitsimme Iwa Labsin toimittajaksemme heidän mobiili- ja käyttöliittymäosaamisensa perusteella. Iwa onnistui hyvin tehtävässään luoda mobiilisovellukset, joiden käyttö on yhtä luontevaa ja helppoa kuin sivustommekin.

Anssi Kiviranta

Pinterest

Muita julkaisuja IWA:lta