If Turvakauppa

Tilaaja: If Turvakauppa

Ajankohta: 2012

Toimittajan yhteyshenkilö: Ville Turkkinen

Tagit: Google, Mac OS, Windows, iOS, Linux, Markkinointi, Myynti, Tietohallinto, Projektinhallinta, Konsultointi, Koulutus, Valmisohjelmisto, Kauppa, Verkkokaupparatkaisut, verkkokauppa

post_image

If Turvakaupan valikoima sisältää kaiken tarpeellisen liittyen turvallisuuteen. Heidän valikoimistaan löydät tarvikkeet ja varusteet niin henkilö-, palo- ja lapsiturvallisuuteen kuin myös ratkaisut kodin vahingontorjuntaan, lukitukseen jne.

If Turvakauppa verkkokaupassa on ProsperCart Oy:n tuottama graafinen ulkoasu.

Suosittelija:

”ProsperCart on ollut monessa mielessä paras vaihtoehto verkkokauppapohjaksi. Pohjaksi haluttiin mahdollisimman selkeäkäyttöinen, mutta kuitenkin monipuolinen ohjelmisto. Saimme olla kehitystyössä hyvin mukana alusta asti, ja lopputulos oli onnistunut. Tärkeimpiä ominaisuuksia meille oli helppokäyttöisyys sekä asiakkaalle että kauppiaalle, sujuvat ja monipuoliset toiminnot sekä valmiin kaupan etukäteen määritetty graafinen ulkonäkö. Ruotsinkielinen vaihtoehto kaupassa oli myös oleellinen vaatimus. Kehitysideoitamme ja -toiveitamme on otettu hienosti vastaan, ja niitä toteutetaan tarpeen mukaan. ProsperCartissa kauppias itse voi tehdä suurimman osan muutoksista ja lisäyksistä juuri silloin kun haluaa. Tämä tehostaa kaupan kehitystä ja auttaa pysymään mukana yhä kasvavassa verkkokauppatrendissä.”

Anu Lehto

Pinterest

Muita julkaisuja ProsperCart Oy:lta