Hybridivoimansiirtoa maalla ja merellä

Tilaaja: Visedo Oy

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Ketterät menetelmät, Laadunvarmistus, Ohjelmistokehitys, Linux, Open source, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Valmistava teollisuus, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, C, sulautetut järjestelmät, assembly

post_image

Visedo Oy kehittää ja valmistaa sekä sähköisiä että hybridivoimansiirtojärjestelmiä, joissa käytetty teknologia yhdistää polttomoottorin ja sähköisen voimansiirron hybridiratkaisuksi, joka kuluttaa nykyistä vähemmän polttoainetta, vähentää päästöjä, laskee melutasoa ja tarvitsee huoltoakin vain harvoin.

Visedo kehittää ja valmistaa itse voimansiirtojärjestelmien tehoelektroniikkalaitteet, sähkömoottorit, -generaattorit ja -energiavarastot vaativiin ympäristöihin, joissa vaaditaan sekä säänkestävyyttä että mekaanista kestävyyttä. Pieniruokaiset ja huoltovarmat sähköjärjestelmät soveltuvat muun muassa konttinostureihin, rakennus- ja kaivosteollisuuden koneisiin, metsäkoneisiin, linja-autoihin ja laivoihin.


Bitwise on toteuttanut Visedolle

  • reaaliaikaisen ohjelmistoalustaratkaisun eri hybridivoimansiirtojärjestelmän osien toteuttamiseen
  • PC-ympäristössä ajettavan simulaattorin voimansiirtojärjestelmien säätöalgoritmien kehitykseen

Suosittelija:

Bitwise on aina hoitanut projektit tunnollisesti ja ammattiylpeydellä. Välillä porukka on venynyt mahdottomiinkin suorituksiin, oli kyse sitten aikatauluista tai teknisten ratkaisujen kehittämisestä. Käytännössä Bitwisen tekemän alustaratkaisun joustavuus ja hyvä suunnittelu ovat mahdollistaneet modernin invertterituoteperheen kehittämisen - sen päälle meidän on helppo lisätä toiminnallisuutta kunkin asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Kimmo Rauma, CEO

Pinterest

Muita julkaisuja Bitwise Oy:lta