HUS satsaa potilasturvallisuuteen yhdessä Finn-ID:n kanssa

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Ketterät menetelmät, Mobiilikehitys, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, merkintäratkaisut, automaattinen tunnistaminen, potilasturvallisuus, merkintä, hoitotyö

post_image

Finn-ID toimittaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirille ATTUNE potilaan tunnistusratkaisun, jonka ansiosta koko HUS:n alueelle saadaan yhtenäinen järjestelmä potilaan tunnistamiseen. ATTUNE tukee erilaisia tunnistusteknologioita ja mahdollistaa yhtenäisen potilastunnisteen käytön sairaalasta ja potilastietojärjestelmästä riippumatta.

Hoitohenkilökunnan on helppoa tehdä potilastunniste yhdellä napin painalluksella suoraan potilastietojärjestelmästä. Järjestelmä luo puitteet erilaisten sovellusten hyödyntämiseen sairaalassa.

– Potilaan tunnistaminen on tärkeää kaikissa hoidon vaiheissa. Järjestelmä ottaa huomioon HUS:n tarpeet ja mahdollistaa jatkokehityksen myös esimerkiksi potilasvirtojen seurantaan ja muuhunkin hoitotyön digitalisointiin, HUS:n hallintoylilääkäri, professori Lasse Lehtonen kertoo.

Pinterest

Muita julkaisuja Finn-ID Oy :lta