Huimia tuloksia asiakastyöllä

post_image

Citywork kasvatti vuosina 2007–2011 liiketoimintaansa nopeasti nollasta 15 miljoonaan euroon. Uudelle kasvu-uralle pääseminen vaati viestin terävöittämistä ja asiakastyön tehostamista.

Citywork otti käyttöön Kasvu-palvelun reilu vuosi sitten. Henkilöstötoimialan liikevaihdot olivat laskussa ja Cityworkin liikevaihto polki paikoillaan. Ajatuksia ja halua kasvaa kuitenkin oli. Alueellisen organisaation johtaminen kohti uusia asiakkaita ja kasvavaa liikevaihtoa tuntui mahdottomalta haastavassa markkinatilanteessa. Vanha Microsoft Dynamics CRM korvattiin Kasvu-palvelulla ja muutamien kuukausien aikana liikevaihto kasvoi yli 30 %.

Varatoimitusjohtaja Ville Kulmala on kokenut ennen Kasvu-palvelun käyttöönottoa myös CRM järjestelmän nurjat puolet:

”Vanha Microsoft Dynamics CRM järjestelmämme ei koskaan noussut merkittävään rooliin liiketoiminnassamme. Olimme ostaneet sen pilvipalveluna ja tehneet joitain räätälöintejä järjestelmän sovittamiseksi liiketoimintamme tarpeisiin.
Tiedoiltaan tyhjä ja toimintamalleiltaan määrittämätön järjestelmä koettiin pikemmin velvollisuudeksi kuin liiketoimintahyötyjä tuottavaksi apuvälineeksi.”
Citywork päätti luopua vanhasta järjestemästä ja korvata sen Fenix Solutionsin toimittamalla Kasvu-palvelulla.

”Kasvu-palvelu kaikkine Suomalaisine yrityksineen avasi silmämme liiketoimintaamme liittyvistä mahdollisuuksista. Näimme omien asiakkaidemme rinnalla mahdolliset asiakkaat alueittain yhdellä silmäyksellä.
Valitsimme toimialoihin ja kokoluokkiin perustuvasta matriisista kohderyhmämme, muotoilimme viestiämme paremmin asiakkaiden tarpeita vastaavaksi ja ryhdyimme toimeen yhdessä Fenix Solutionsin asiantuntijavalmentajien kanssa.
Vastuutimme asiakkuudet, soitimme, tapasimme ja tarjosimme palveluitamme asiakkaille. Toimintamme muuttui heti palvelun käyttöönoton jälkeen ja nyt olemme saaneet nauttia myös tuloksista. Liikevaihto kasvaa ja organisaation tekemisen meininki on kova.”
CITYWORK tuottaa työnteon tuloksia parantavia ratkaisuja suomalaisille yrityksille ja yhteisöille panostamalla työntekijöiden rekrytointiin, osaamiseen, motivaatioon ja palkitsemismalleihin. Autamme asiakkaitamme ja työntekijöitämme menestymään.

Suosittelija:

”Kasvu-palvelu kaikkine Suomalaisine yrityksineen avasi silmämme liiketoimintaamme liittyvistä mahdollisuuksista. Näimme omien asiakkaidemme rinnalla mahdolliset asiakkaat alueittain yhdellä silmäyksellä. Valitsimme toimialoihin ja kokoluokkiin perustuvasta matriisista kohderyhmämme, muotoilimme viestiämme paremmin asiakkaiden tarpeita vastaavaksi ja ryhdyimme toimeen yhdessä Fenix Solutionsin asiantuntijavalmentajien kanssa. Vastuutimme asiakkuudet, soitimme, tapasimme ja tarjosimme palveluitamme asiakkaille. Toimintamme muuttui heti palvelun käyttöönoton jälkeen ja nyt olemme saaneet nauttia myös tuloksista. Liikevaihto kasvaa ja organisaation tekemisen meininki on kova.”

Ville Kulmala

Referenssi Huimia tuloksia asiakastyöllä
Tilaaja: Citywork
Ajankohta:2013
Toimittajan yhteyshenkilö:
Ville Kulmala
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
HR
Myynti
Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Asiantuntijapalvelut
IT
Konsultointi
Valmisohjelmisto
Sidosryhmä
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Microsoft
kasvu
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Fenix Solutions Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi
Näin tunnistat hakkerin verkossasi - Kyberturvallisuus vaatii yrityksiltä reagointikykyä
The Future of Finance - Taloushallinnon tulevaisuus on jo täällä ja sen ytimessä on data
Sytyttääkö PeaceMaker sodan it-alalle? Reaktorin rekrytointikanava ärsyttää kilpailijoita
Internet on vapauttanut osaamisen jakelun - suomalainen verkkokoulutusalusta TWID hakee kansainvälistä kasvua
Jatkuvuudenhallinta ICT:n näkökulmasta - WannaCry yllätti monet yritykset housut nilkoissa