Huhtamaki

post_image

Huhtamäki Oyj:lle toteutettu globaali intranet-ratkaisu parantaa käyttäjäkokemusta sekä tarjoaa toiminnallisuuksia konserni-, liiketoimintaryhmä- ja yksikkötasoilla.

Konsernin intran rakennetta uudistettaessa lähtökohtana oli henkilökohtaisen käyttäjäkokemuksen rakentuminen, tiedon löydettävyys ja helppokäyttöisyys. Uusien toiminnallisuuksien ja sisällön hallinnan kehittämisen lisäksi lähdettiin järkeistämään palvelinympäristöä. Näin saatiin aikaisemmin 64 eri palvelimella olleet ympäristöt keskitetysti yhteen paikkaan.

Toiminnallisuudet ovat aivan eritasolla nyt. Esimerkiksi hakutoimintolla voi hakea vaikka tittelin, osaamisalueen, lokaation tai yksikön perusteella ja lisäksi sieltä löytyy myös noin 5000 käyttäjän profiilit yhteystietoineen, luettelee Communications Specialist Nina Riihelä.

Kaikille yhteisen globaalin sisällön lisäksi intrassa on myös segmetti eli liiketoimintaryhmäkohtainen taso, joka mahdollistaa segmentin sisäisen tiedon jaon globaalissa ympäristössä. Näiden kahden tason lisäksi toteutettiin lokaatiokohtainen taso, jonka avulla hoidetaan yksikkökohtaista viestintää. Käyttäjän näkymä määräytyy oman profiilin avulla eli sisältö on räätälöity käyttäjäkohtaisesti.

Yhteisöllisyyden varmistamiseksi on annettu mahdollisuus erilaisten yhteisöjen luomiseen. Intrassa on kaikille avoimia yhteisöjä sekä yhteisöjä, joihin voi pyytää jäsenyyttä ja osittain suljettuja pääkäyttäjän luomia yhteisöjä. Yhteisöllisyyttä parantamaan lisättiin blogikirjoitukset ja niiden kommentointimahdollisuus. Käyttäjät voivat vastata myös päivän kysymykseen ja seurata mitä mieltä muut ovat tapetilla olevista aiheista.

Tavoitteisiin on päästy. Meillä on ollut hyvä tekemisen meininki Arcusysin kanssa, yhteinen sävel löytyi jo heti alussa ja työskentely on ollut helppoa. Töihin on tartuttu ja ne on hoidettu ripeästi", kuvailee Communications Specialist Nina Riihelä.

Huhtamäki-konserni on johtava kuluttaja- ja erikoispakkausten valmistaja, jonka liikevaihto vuonna 2012 oli 2,3 miljardia euroa. Tarjoilu- ja kuluttajatuotepakkausmarkkinoita palvelee noin 14 400 työntekijää 64 tehtaassa ja useissa myyntikonttoreissa 31 maassa. Emoyhtiö Huhtamäki Oyj on noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä, ja yhtiön pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lisätietoja osoitteessa www.huhtamaki.fi. 

Suosittelija:

Tavoitteisiin on päästy. Meillä on ollut hyvä tekemisen meininki Arcusysin kanssa, yhteinen sävel löytyi jo heti alussa ja työskentely on ollut helppoa. Töihin on tartuttu ja ne on hoidettu ripeästi", kuvailee Communications Specialist Nina Riihelä.

Nina Riihelä

Referenssi Huhtamaki
Tilaaja: Huhtamaki
Toimittajan yhteyshenkilö:
Janne Hietala, Chief Commercial Officer • janne.hietala@arcusys.fi
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakaspalvelu
Tietohallinto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä
Integraatiot
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-omaisuuden hallinta
Käyttäjähallinta
Webkehitys
Valmistava teollisuus
Konsultointi
Toteutustyö
Open source
Sosiaalinen intranet sisäinen viestintä käyttäjäkokemus Tietohallintojohtaminen hakutoiminto
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Arcusys Oy :lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Mediaparoni Ilkka Lavas rakentaa Eat And The Citystä globaalia ravintoloiden markkinapaikkaa
Podcast: Miksi it-osaamisen hankinta ja soveltaminen liiketoimintaan on niin haastavaa?
Business Intelligence ja data-analytiikka tulivat osaksi kaikkea liiketoimintaa
Nordic Digital Business Summit torstaina 5.10. - liput 20 % alennuksella ite wikin alennuskoodilla
Parhaat mainosmediat Suomessa - tutkimus: printtimedia päihittää Facebookin
EU:n tietosuoja-asetus GDPR tulee, tässä kaikista tärkein toimenpide tehtäväksi!