HUB Logistics - Työajanseuranta säästää aikaa

Tilaaja: HUB Logistics

Toimittajan yhteyshenkilö: Kimmo Ikonen

Tagit: Hankinta, Projektinhallinta, Taloushallinto, Tietohallinto, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tietoliikennepalvelut, Android, Linux, Open source, IT, Julkishallinto, Prosessiteollisuus, Valmistava teollisuus, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, työajanseuranta

"Säästyvä aika on kattanut järjestelmän kulut. Promidin myötä rahaa on oikeastaan tullut meille päin, kun säästyneen ajan voi käyttää myyntityöhön tai olemassa olevien järjestelmien tehostamiseen", toteaa asiakasvastaava Kimmo Ikonen.

Promid tehostaa työajanseurantaa HUB Logistics Oy:ssä. "Promidia valitessamme etsimme helppokäyttöistä, kevyttä ja  mobiilia työajan-seurantaratkaisua toimipaikkoihimme asiakkaiden tiloissa", Ikonen jatkaa.

Ikosen mukaan Promid-järjestelmä on ollut HUB Logisticsin asiakkaiden näkökulmasta huomaamaton: "Heille Promid on selkeä ja turvallinen. Asiakkaidemme ei tarvitse avata omaa tietoverkkoaan meille, vaan laitteemme ottavat 3G-yhteyden verkkoon. Näin meidän ei tarvitse vaivata mikrotukea tai kysellä tunnuksia, vaan kaikki hoituu kantamalla laitteet sisään ja iskemällä töpseli seinään."

"Meille Promid on säästänyt valtavasti asiakasvastaavien ja työnjohtajien aikaa. Aiemmin tuntilaput kierrettiin keräämässä ja raportit koostettiin käsin syötetystä datasta. Promidin myötä palkkamateriaalin pyörittämiseen kuluva aika on puoliintunut", Ikonen kertoo tyytyväisenä.                    
     

Pinterest

Muita julkaisuja Necom Oy:lta