HUB Logistics ja Optiscan solmivat merkittävän yhteistyösopimuksen

Tilaaja: HUB logistics

Toimittajan yhteyshenkilö: Juha Ruotsalainen

Tagit: Logistiikka, Projektinhallinta, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Laitteet, Valmisohjelmisto, Abakus, Optiscan

post_image

HUB logistics Finland Oy ja Optiscan Group ovat solmineet laajamittaisen yhteistyösopimuksen WMS-järjestelmän toimittamisesta. Optiscanin Abakus Warehouse -varastonhallintajärjestelmän (WMS) avulla HUB logistics suoraviivaistaa asiakkaidensa logistiikkaprosesseja ja parantaa näiden palvelua omille asiakkailleen. Abakus-järjestelmällä ohjataan kokonaisvaltaisesti 3PL-varastojen työntekijöiden ja varastoautomaation toimintaa.

"Optiscan valikoitui järjestelmätoimittajaksi muun muassa koska Abakus-järjestelmä on joustava ja helposti laajennettavissa", kertoo Liiketoiminnan kehityspäällikkö, Mikko Salminen, HUB logisticsilta. "Tärkeä tekijä toimittajavalinnassa on myös Optiscanin teknologinen edelläkävijyys. Me HUBilla haluamme olla innovatiivisia ja hyödyntää uusinta teknologiaa, mitä edellytämme myös tietojärjestelmäkumppaneiltamme", Salminen jatkaa. "Abakus-järjestelmän tarjoamat integraatiorajapinnat ovat määrämuotoisia ja yksinkertaisia, mikä helpottaa uusien asiakkuuksien käyttöönottoa. Tästä hyötyvät meidän lisäksemme myös asiakkaamme", Salminen toteaa.

Uudessa Abakus-järjestelmässä tullaan hyödyntämään useita varastoalalla yleisiä tekniikoita kuten puheohjausta, langattomia Android-tabletteja ja -tiedonkeruupäätteitä. "Saamme Optiscanilta kattavan kokonaispalvelun, jossa saamme samalta luukulta tietojärjestelmän ja integraatiot sekä järjestelmään liittyvän OptiCare HelpDesk -palvelun", toteaa Mikko Salminen.

Pinterest

Muita julkaisuja Optiscan Oy:lta