HT Laser Oy/Teiskonen Oy

HT Laser Oy/Teiskonen Oy kilpailutti yrityksen viestintäratkaisun BidGate-palvelun avulla ja yrityksen ICT Manager Markus Oikari oli tyytyväinen saamaansa palveluun sekä kilpailutuksen lopputulokseen:

- BidGaten tekemä nykytilanteen profilointi sekä helppokäyttöiset tarjouspyyntölomakkeet nopeuttivat tarjouspyyntöjen laadintaa ja lähettämistä tarjoajille. Saimme käyttöömme työkalut, joiden avulla saatujen tarjousten vertailu ja päätöksenteko oli jouheaa. BidGaten erikoistuminen viestintäratkaisuihin toi lisävarmuutta valintaprosessiin, Markus Oikari toteaa.

Markus Oikari käytti BidGate-palvelua itsepalveluna. Tietojen syöttäminen tarjouspyyntölomakkeille, palveluntarjoajien valinta, tarjouspyynnön julkaisu ja tarjousvertailu, tapahtuivat Markuksen toimesta. BidGate osallistui hankkeeseen toimittamalla analyysin laskutusaineistosta, jonka perusteella tarjouspyynnön sisältö sähköisille tarjouspyyntölomakkeille oli helppo määritellä. Tarjouspyyntö julkaistiin kuudelle palveluntarjoajalle, jotka Markus valitsi BidGate-palvelun sisältämästä toimittajalistauksesta. Tarjousvertailun ja sopimusneuvotteluiden jälkeen päätös syntyi todella nopeasti. Koko hankkeen osalta aikaa kului tarjouspyynnön julkaisemisesta päätöksen syntymiseen 18 päivää.

HT Laser on johtava kotimainen laserleikkauksen osaaja ja luotettava metalliteollisuuden sopimusvalmistaja. HT Laser työllistää tällä hetkellä 240 henkilöä kymmenellä eri paikkakunnalla ja asiakassuhteita on yli tuhat. Perheomisteinen HT Laser Oy kuuluu Teiskonen Oy –konserniin. Samaan konserniin kuuluu ohutlevyrakenteita valmistava Elekmerk Oy.

www.htlaser.fi

Suosittelija:

BidGaten tekemä nykytilanteen profilointi sekä helppokäyttöiset tarjouspyyntölomakkeet nopeuttivat tarjouspyyntöjen laadintaa ja lähettämistä tarjoajille. Saimme käyttöömme työkalut, joiden avulla saatujen tarjousten vertailu ja päätöksenteko oli jouheaa. BidGaten erikoistuminen viestintäratkaisuihin toi lisävarmuutta valintaprosessiin.

Markus Oikari, ICT Manager

Referenssi HT Laser Oy/Teiskonen Oy
Tilaaja: HT Laser Oy/Teiskonen Oy
Toimittajan yhteyshenkilö:
Harri Malkamäki
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Hankinta
BI ja raportointi
Projektinhallinta
Mobiilikehitys
Auditointi
Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto
IT
Asiantuntijapalvelut
Pankki ja vakuutus
Telekommunikaatio
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja BidGate:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä
Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana