HT Laser Oy/Teiskonen Oy

Tilaaja: HT Laser Oy/Teiskonen Oy

Toimittajan yhteyshenkilö: Harri Malkamäki

Tagit: Hankinta, BI ja raportointi, Projektinhallinta, Mobiilikehitys, Auditointi, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, IT, Asiantuntijapalvelut, Pankki ja vakuutus, Telekommunikaatio

post_image

HT Laser Oy/Teiskonen Oy kilpailutti yrityksen viestintäratkaisun BidGate-palvelun avulla ja yrityksen ICT Manager Markus Oikari oli tyytyväinen saamaansa palveluun sekä kilpailutuksen lopputulokseen:

- BidGaten tekemä nykytilanteen profilointi sekä helppokäyttöiset tarjouspyyntölomakkeet nopeuttivat tarjouspyyntöjen laadintaa ja lähettämistä tarjoajille. Saimme käyttöömme työkalut, joiden avulla saatujen tarjousten vertailu ja päätöksenteko oli jouheaa. BidGaten erikoistuminen viestintäratkaisuihin toi lisävarmuutta valintaprosessiin, Markus Oikari toteaa.

Markus Oikari käytti BidGate-palvelua itsepalveluna. Tietojen syöttäminen tarjouspyyntölomakkeille, palveluntarjoajien valinta, tarjouspyynnön julkaisu ja tarjousvertailu, tapahtuivat Markuksen toimesta. BidGate osallistui hankkeeseen toimittamalla analyysin laskutusaineistosta, jonka perusteella tarjouspyynnön sisältö sähköisille tarjouspyyntölomakkeille oli helppo määritellä. Tarjouspyyntö julkaistiin kuudelle palveluntarjoajalle, jotka Markus valitsi BidGate-palvelun sisältämästä toimittajalistauksesta. Tarjousvertailun ja sopimusneuvotteluiden jälkeen päätös syntyi todella nopeasti. Koko hankkeen osalta aikaa kului tarjouspyynnön julkaisemisesta päätöksen syntymiseen 18 päivää.

HT Laser on johtava kotimainen laserleikkauksen osaaja ja luotettava metalliteollisuuden sopimusvalmistaja. HT Laser työllistää tällä hetkellä 240 henkilöä kymmenellä eri paikkakunnalla ja asiakassuhteita on yli tuhat. Perheomisteinen HT Laser Oy kuuluu Teiskonen Oy –konserniin. Samaan konserniin kuuluu ohutlevyrakenteita valmistava Elekmerk Oy.

www.htlaser.fi

Suosittelija:

BidGaten tekemä nykytilanteen profilointi sekä helppokäyttöiset tarjouspyyntölomakkeet nopeuttivat tarjouspyyntöjen laadintaa ja lähettämistä tarjoajille. Saimme käyttöömme työkalut, joiden avulla saatujen tarjousten vertailu ja päätöksenteko oli jouheaa. BidGaten erikoistuminen viestintäratkaisuihin toi lisävarmuutta valintaprosessiin.

Markus Oikari, ICT Manager

Pinterest

Muita julkaisuja BidGate:lta