Hotel Fabian iPad-sovellus

Tilaaja: Union Hotels Oy

Ajankohta: 2011

Toimittajan yhteyshenkilö: Kare Souru

Tagit: iOS, Webkehitys, Mobiilikehitys, Toteutustyö, Hotelli, matkailu ja ravitsemus

post_image

TripAdvisor palvelussa Suomen parhaaksi arvioitu Hotel Fabian on tyylikäs, mannermainen ja tunnelmaltaan ainutlaatuinen boutique-hotelli, joka sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, Kasarmitorin kupeessa.

Hotel Fabian päätti toteuttaa iPad-sovelluksen hotellin markkinoinnin ja myynnin tueksi. Projektin toimittajaksi valittiin Iwa Labs.

Hotellin saama loistava asiakaspalaute kertoo asiakkaiden arvostavan sekä hotellin huoneita että palveluja ja henkilökuntaa. Projektin tavoitteeksi asetettiin saman elämyksen tarjoaminen vierailijoille jo ennen kuin he saapuvat hotelliin. Lisäksi saman sovelluksen haluttiin palvelevan matkailijoita heidän vierailunsa ajan.

Yhdistämällä Applen iPad-laitteen tarjoaman intuitiivisen ja laadukkaan kosketusnäytön mahdollisuudet ja korkealaatuiset panoraamakuvat, Iwa Labs kehitti iOS-sovelluksen, joka tarjoaa käyttäjälleen elämyksellisen tavan tutustua hotelliin.

Onnistuneesta projektista ja asiakastyytyväisyydestä kertoo sekin, että Hotel Fabianin sisarhotelli, Hotel Haven, päätti hankkia itselleen samanlaisen sovelluksen.

Projektin kesto oli viisi viikkoa ja se toteutettiin vuoden 2011 lopussa. Valmiit sovellukset ovat ladattavissa iPadille ilmaiseksi Applen App Store -sovelluskaupasta. Ne löytyvät kaupasta hakusanoilla “Hotel Fabian” ja “Hotel Haven”.

Teknologiat: iOS

Suosittelija:

Vaadimme paljon itseltämme ja yhteistyökumppaneiltamme. Projektin tavoitteena oli luoda markkinoiden paras hotellisovellus sekä tarjota jokaiselle käyttäjälle aito “Wow”-elämys. Molemmat tavoitteet saavutettiin.

Roni Saari

Pinterest

Muita julkaisuja IWA:lta