Hotel Fabian iPad-sovellus

post_image

TripAdvisor palvelussa Suomen parhaaksi arvioitu Hotel Fabian on tyylikäs, mannermainen ja tunnelmaltaan ainutlaatuinen boutique-hotelli, joka sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, Kasarmitorin kupeessa.

Hotel Fabian päätti toteuttaa iPad-sovelluksen hotellin markkinoinnin ja myynnin tueksi. Projektin toimittajaksi valittiin Iwa Labs.

Hotellin saama loistava asiakaspalaute kertoo asiakkaiden arvostavan sekä hotellin huoneita että palveluja ja henkilökuntaa. Projektin tavoitteeksi asetettiin saman elämyksen tarjoaminen vierailijoille jo ennen kuin he saapuvat hotelliin. Lisäksi saman sovelluksen haluttiin palvelevan matkailijoita heidän vierailunsa ajan.

Yhdistämällä Applen iPad-laitteen tarjoaman intuitiivisen ja laadukkaan kosketusnäytön mahdollisuudet ja korkealaatuiset panoraamakuvat, Iwa Labs kehitti iOS-sovelluksen, joka tarjoaa käyttäjälleen elämyksellisen tavan tutustua hotelliin.

Onnistuneesta projektista ja asiakastyytyväisyydestä kertoo sekin, että Hotel Fabianin sisarhotelli, Hotel Haven, päätti hankkia itselleen samanlaisen sovelluksen.

Projektin kesto oli viisi viikkoa ja se toteutettiin vuoden 2011 lopussa. Valmiit sovellukset ovat ladattavissa iPadille ilmaiseksi Applen App Store -sovelluskaupasta. Ne löytyvät kaupasta hakusanoilla “Hotel Fabian” ja “Hotel Haven”.

Teknologiat: iOS

Suosittelija:

Vaadimme paljon itseltämme ja yhteistyökumppaneiltamme. Projektin tavoitteena oli luoda markkinoiden paras hotellisovellus sekä tarjota jokaiselle käyttäjälle aito “Wow”-elämys. Molemmat tavoitteet saavutettiin.

Roni Saari

Referenssi Hotel Fabian iPad-sovellus
Tilaaja: Union Hotels Oy
Ajankohta:2011
Toimittajan yhteyshenkilö:
Kare Souru
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
iOS
Webkehitys
Mobiilikehitys
Toteutustyö
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
 
Pinterest

Muita julkaisuja IWA:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Top 10 maailman parhaat ohjelmistot
Nouseva ohjelmistokehitystalo kasvaa yrityskaupoilla - Solidabis hankki palvelumuotoiluosaamista
Miten verkkopalvelu viedään onnistuneesti maailmalle?
Inbound-markkinointi: Hubspot jyrää Suomen johtavana markkinoinnin automaation teknologiana
Liiketoiminnan jatkuvuudenhallinta paranee paikkatiedon avulla
Moderni pilvipalvelu yhdistää kotimaisen konesalin, globaalin pilven ja co-locationin tietoturvalliseksi hybridiksi